romano010 6 Napisano Februar 9, 2019 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspjeh ga ni predstviti, a vec imam problem. Aprilia Pegaso 650 ie, 2001god. Jucer napravija djir nekih 40km i sve je bilo ok, i kad sam dosa kuci isa sam smanjiti ler gas jer je bija na 2300okr sto je malo previse, okrecem vijak i okretaji se spustaju, mozda sam mrvicu i vise spustija, al gledam da budu oko 1500-1600okr. Dodam gas al ne prima. Nakon tog upali i ugasi se kao kod auta kad ode kod kljuca. Nakon tog vergla al nema sanse da sastavi. Izludija sam. Sad citam po forumima da je trebalo uci "workshop" mode pa stelati, neko kaze treba, a neko da ne treba. Iskre na svijecici ima, cak sam i stavija drugu, pumpa odradi svoje na kontaktu, al sastavi nece. Motor je u mene tek tjedan dana. Jel ima itko savjet sta da vise napravim jer ce me izluditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš SD 0 Napisano Februar 11, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Saraorci, Smederevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650ie Prijavi odgovor kao problematičan Daj gas do 1/4 i manje ili probaj vrati ler u pređašnje stanje i pali, ako radi stabilno, moguće je da su leptiri zaprljani. U tom slučaju odvoj airbox od "karburatora" ( vodi računa o crevu iberlaufa ) očisti leptire benzinom, carb cleanerom.... sastavi sve i srećan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 12, 2019 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mon je imao nevidjenih problema dok nije ustanovio da je otisla kajla na magnetu,pomerilo se paljenje i nije.mogao da upaliSent from my ANE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...