motor_che 417 Napisano Februar 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, evo i mene opet posle sto godina na omiljenim stranicama, nisam hteo da postavljam oglas nego reko ajde prvo ovde među svojima... U aprilu otvaram specijalizovanu kurirsku službu za Farmaceutske i Cro kompanije, i limo servis pa mi trebaju vozači sa naravno A i B kategorijom (poželjno znanje Engleskog)... Trenutno imam zadatak da oformim dobru ekipu ljudi koji će biti prijavljeni za stalno i "pomoćnu ekipu" koja će da radi ovo kao dodatni posao sa svojim motorom... (bar je takva ideja za sad) Za dodatne informacije na PP ili 060/6488-144 Goran za one koji me ne znaju Pozdrav drugari, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Otkad su ove strane postale tako ozbiljne, očekivao sam bar po neku pecku i prozivku od mojih ljudi (dok se ovi drugi ne opuste)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljan post. Ali stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ааа, много је урнисања огласа било, па смо попили критике А и посао није нешто чиме се треба играти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ај кад већ сам тражиш , јел ће моћи овим лимо сервисом да се превози лимун, и остало воће и поврће ако ти је остало на залихама 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17399 Napisano Februar 7, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Beograđani izgleda svi zaposleni i novčano situirani pa im poziv nije interesantan. A ukoliko se vozi i po južnoj Srbiji, ima kandidata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Znaš da imam zabranu kvantašu, ako je neki koji zrači iz Turske može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, zika56 said: Beograđani izgleda svi zaposleni i novčano situirani pa im poziv nije interesantan. A ukoliko se vozi i po južnoj Srbiji, ima kandidata. Javili su se, ali totalno si u pravu, svi rade pa i oni što imaju glupe poslove neće da menjaju ništa u životu i da probaju da spoje zadovoljstvo i posao... SRBIJA obećana zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма, које задовољство?!Замисли на зими, -5, вејавица, северац пичи, својим мотором возиш буђави лимун по мањим пијацама, јер на кванташ не смеш!Не био ја у кожи тих... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А још газда дао униформу- поло мајицу број мању, нема навлачења преко јакне и мораш је носити на достави... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1157 Napisano Februar 7, 2019 Zlaja, 290 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude i plata kao ostale u CRO 1000+ jevra onda se i ja prijavljujemSent from my BV8000Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Februar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zuba87 je napisao: Ма, које задовољство?! Замисли на зими, -5, вејавица, северац пичи, својим мотором возиш буђави лимун по мањим пијацама, јер на кванташ не смеш! Не био ја у кожи тих... Мислим да наш другар не планира да на тај начин израбљује колеге бајкере, баш из тог разлога је и потребна Б категорија 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш, није успео да прода @dvlans свој 206 cc коме се заглавио кров у отвореном положају, па ће за фирму бити добар? П. С. Е, да не заборавим, шалим се, сам је човек тражио да трујемо оглас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Februar 11, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2019 at 4:13 PM, zlatkojov said: Ako bude i plata kao ostale u CRO 1000+ jevra onda se i ja prijavljujem Sent from my BV8000Pro using Tapatalk potrudićemo se da bude 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vendigo01 1 Napisano Mart 26, 2019 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd, Novi Beograd Motocikl: Kymco People 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za "dodatni posao"...inače sam stalno zaposlen pon-pet ali uveče, vikendom mogu da upadnem...imam kola, skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...