Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 22, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe nista objasnjavati sve je napisano, pa koga interesuje dobro dosao 25.11. u Bijeljinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Novembar 22, 2018 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Opet ovaj ekspert... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Novembar 22, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Vredi odslusati predavanje,ima svasta da se cuje,narocito preporucujem pocetnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Novembar 22, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ce predavanje koristiti! Nesto se nauci a i ljudi se druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 23, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali si obavezan biti na celom programu od 09h do 17h.. Ovo je i bože pomozi, vikend (Nedelja) a kod nas su bili radni dan, petak čini mi se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Novembar 23, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, BanditVA je napisao: Da, ali si obavezan biti na celom programu od 09h do 17h.. Ovo je i bože pomozi, vikend (Nedelja) a kod nas su bili radni dan, petak čini mi se.. Otkud to da si obavezan,ni kod nas nisu svi bili na poligonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 24, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio informaciju uz poziv da učestvujem da traje od 9h do 17h.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 25, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da se covjek se uci dok je ziv, pa odoh ja polako na predavanje, valjda naucim nesto novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 26, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc odlicno predavanje sa puno interakcije izmedju predavaca i slusalaca predavanja. Kao i sve lijepo i pametno trajalo je kratko zbog nekog drugog termina u Centru za kulturu. Kao i obicno niko se nije pojavio od strane nadleznih iz MUP-PU i Saobracajne inspekcije iz Bijeljine. Njih izgleda motociklisti interesuju samo kao statisticki podatak-brojka. Na proljece ce biti zakazan termin za prakticnu obuku na poligonu gdje ce svi zainteresovani biti dobrodosli i moci nauciti nesto novo i usavrsiti ono staro znanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Novembar 27, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan On 11/26/2018 at 7:17 PM, Branko said: Sinoc odlicno predavanje sa puno interakcije izmedju predavaca i slusalaca predavanja. Kao i sve lijepo i pametno trajalo je kratko zbog nekog drugog termina u Centru za kulturu. Kao i obicno niko se nije pojavio od strane nadleznih iz MUP-PU i Saobracajne inspekcije iz Bijeljine. Njih izgleda motociklisti interesuju samo kao statisticki podatak-brojka. Na proljece ce biti zakazan termin za prakticnu obuku na poligonu gdje ce svi zainteresovani biti dobrodosli i moci nauciti nesto novo i usavrsiti ono staro znanje. Obavezno idi na to na prolece, siguran sam da ce biti od koristi. Da zivimo u nekoj normalnij zemlji sa normalnim uslovima, pa da covek jednom mesecno ide na takve kurseve i da usavrsava sebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...