-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, poklanjam konzolu za igranje Sony ps2 sa dva dzojstika i mem karticom i naravmo kabelom za tv.Uz sony ide i i nekoliko igrica, moji klinci vise ne igraju samo skuplja prasinu. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока 11 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam prvi, tu samSent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Hm prvi si se javio, prema tome ide tebi sony. Posalji podatke na pp pa saljem ovih dana. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 62 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se javio ako ne ode kolegi. I više nego zahvalan bih bio obzirom da svakog vikenda igram turnir sa društvom. Striktno PES 6, i striktno TV koji ima katodnu cev. Javljajte ako ostane :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 212 Napisano Novembar 21, 2018 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan Kolega lep gest. Nekom klincu ces nabaciti osmeh na lice a to je uvek nesto najlepse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Mare_fz Је л' то значи да правиш БЈБ турнир у ПЕС-у? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2101 Napisano Novembar 21, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan @Mare_fz Је л' то значи да правиш БЈБ турнир у ПЕС-у? Ja se prijavljujem za turnir. Moze solo moze i u parovima.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Sony ide Mare_FZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...