lemy 1080 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaze kupio bih neki jeftin kruzer za zimsku zanimaciju, tj prepravku u bobber. U obzir dolaze svi brendovi i kubikaze (preko 125ccm). Kinezi su na prvom mestu jer je budzet skroman. Bitno je da je motor u voznom stanju i da ga mogu prevesti na sebe. Znaci nije bitno ako fali neka plastika, migavac, zardjao malo, bataljen projekat i sl ali bitno je da ne moram da otvaram agregat i sl. Ako znate nekog kome cuci nesto ovako u garazi, štali ...ili imate vi ponudite. Da nebi bilo zabune, trazim JEFTIN motor da mi ne bude zao da batalim projekat, da ne mogu da ga posle reg i sl. Pratim oglase i tu ima brdo kineza za 400-500 eur u dobrom stanju. Mene interesuje jeftinije od ovoga. Finalni proizvod treba da bude nesto ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da neces moci registrovati to je sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1080 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, tibor said: Pa da neces moci registrovati to je sigurno. To je za sada, ali poznavajući našu drzavu , dok ja zavrsim ko zna sta ce da bude... Naravno , ako i ne bude moglo idem na jeftinu prepravku da mi ne bude zao da ga vozam samo po selu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je onda ok... ali poznavajuci nasu drzavu uvesce kamere na tehnickima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...