parezan 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan '94.god, 35kW.. uvezen prosle godine iz nemacke, sa novim gumama "Metzeler Tourance", lancem i lancanicima. Tada su cisceni karburatori, menjano ulje i filteri i stavljeni novi semerinzi.. Od tada presao ~ 5000km.. Pre 500km, menjano ulje i filter, kociono ulje, regler je crkao, pa je stavljen novi, akumulator novi, menjana creva ulja, novi ulozak brave i jos neke sitnice. Prednji blatobran je bio izgreban, pa je farban. Par puta je bio polagan na zemlju i to uglavnom po mekom terenu, tako da je ocuvan.. Top case ide uz njega i jos neki kit za nize vozace (kupljen je kod ribe, da ne kazem babe , ali to nisam ni stavljao), blokada i jos jedan par zadnjih zmigavaca sa repom (posto je zbog top case-a morao da ide novi, pa je ovaj stari ostao. Registrovan na moje ime do 17.jula 2008.. Cena 2499E.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 065/8310824 Vladimir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 3, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Markone otvorio sezonu lova na BMW motocikle ;D ;D ;D Sorry za off.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 3, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ma, jurim onog njegovog 1100gs-a.. samo nemoj da mu kazes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan ma, jurim onog njegovog 1100gs-a.. samo nemoj da mu kazes Možemo da pariramo Raduloviću... A zvaćemo se Radulović Secondhand ;D ;D ;D Lepa cena, lep motor! Svrati od nedelje do mene da vidiš novu spravu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uh, vec stigla.. Da kupim portiklu i pakovanje maramica i eto me da balim malo Ako me nema, nemoj mi zameriti, jbg, nije lako Vidimo se.. A za BMW Seconhand se ne boj, da legne jos jedan s moje strane i mozemo u posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Uh, vec stigla.. Da kupim portiklu i pakovanje maramica i eto me da balim malo Ako me nema, nemoj mi zameriti, jbg, nije lako Vidimo se.. A za BMW Seconhand se ne boj, da legne jos jedan s moje strane i mozemo u posao Frišlka taze... pravo iz Atine ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 5, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep. Ne sećam se da je moj ikad bio ovako čist... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Kao da ne znas, cist je samo pred slikanje enduro i cist - nebo i zemlja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 7, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i doplata? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 7, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zamena i doplata? Lep je, nema sta.. No, i ja bi zamenu, ali uz moju doplatu, po mogucstvu dva cilindra, tako da nista od trgovine.. Pozdrav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 12, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, jos malo pa nestalo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dosta presao... :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I jos toliko ce, ako ne ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 13, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dosta presao... :o Taj Rotaks može da pređe još toliko bez posebnih muka. Redovno održavanje, ozbiljan vozač - no sweat... To su izuzetno pouzdane mašine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 13, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dosta presao... :o Moj je 2003 godište i ima trenutno na satu 62.400 km, a planiram da s' njim pređem još toliko puta 4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2008 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na putu, ali bih hteo da pogledam motor. Recimo za vikend. Ti si u NS? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da, u NSu sam.. Sutra treba jedan lik da dodje da pogleda, pa u petak drugi iz BGa.. Pa ako ne ode, ceka tebe za vikend Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I jos toliko ce, ako ne ode Naravno nije to aprilija pegaso ;D pogodite ko ce sad da se javi da demantuje tvrdnje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prodato.. Hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...