Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 25, 2018 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ko ubacuje mape u Garmin uredjaje u NS? Koja je cena za EU mape?Pretpostavljam da mogu to i sam da uradim ali mi se nesto ne istrazuje po netu kako i sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2041 Napisano Octobar 25, 2018 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Markoneu u Novi Sad. Mislim da su te mape pojeftinile i da je cena sada prihvatljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 458 Napisano Octobar 25, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Javi mi se na 064 82-44-000 ili na 021 67-39-777. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 26, 2018 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Markone. Javljam se u Decembru kad dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram temu, planiram kupoviju navigacije, ne bih kupovao novu, gledao sam neke polovne i pise da bi trebalo da se ubace nove mape. Zanima me koliko od prilike kosta ( okvirno ) ubacivanje mapa, garmin navigacija je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 6, 2019 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan meni je u jednom PC servisu ubacena najnovija verzija iGO navigacije na 16gb karticu 1000din,stim sto je i kartica nova njihova. navigaciju kupio pre 5 godina neka Blueberry 7' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, nasao sam neku navigaciju za 2000din, prodavac naveo da bi samo map trebalo da se azuriraju, ima neke ali su starije, pa rekoh da se raspitam koliko se to krece kad je daje tako povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...