stanebane 643 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem shtender ganjc nov samo raspakovan i proban. Cijena prava sitnica (pise u naslovu) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ili moze zamena za: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 14, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ustvari o ovoj spravi je rec iz renomirane kuće iz dojčland, garaza mi ima pad pa sokoćalo(Trandža) nemere stajat valjano. Uz shtender dobijate original kutiju od istog GRATIS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bik uzeo ako nije problem da me sacekas 20 og se vracam iz Grcke....ako ne nema nikakav problem:)) jes da ima neki s tockici za iste pare, al nisu u Bg pa mu se isto vata... Moj moped je tezak mokar oko 190 kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan I po pravilu ‚‚Ko pre devojci njegovo dete'' Shtender od dvajes ojro rezervisan za kolegu ''Bube na zubi''(taka mu je slichka) Endurac jeeeeee! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Endurac je napisao: jes da ima neki s tockici za iste pare, al nisu u Bg pa mu se isto vata... Dajem i tochkichi od rolera uz skalameriju samo ''ti'' treba da izgrunfujes iste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ode shtender, u zdravlju da pridrzava Suzanu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...