floyd 498 Napisano Avgust 20, 2018 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stari drugar koji nije iz moto sveta je rešio da mi da kacigu. Meni kaciga ne treba, ne znam gde bih s njom, jedva sam se otarasio viška, pa sam mu predložio da proba da je proda. Kaciga je brenda Albedo, integralka, model FG-1, veličina je L (60), masa 1250g +/- 50g. Potpuno nova, nenošena. Ima malenu ogrebotinicu na temenu, od transporta. Priznajem da za tu marku nikada čuo nisam ali je drugar od nekoga dobio informaciju da se kaciga vozi na skandinavskim moto-trkama. Čovek je formirao cenu na 90 evra ali znam ga, nije on srca kamenoga, njemu ta kaciga samo stoji i skuplja prašinu. Cenjkajte se pa gde se nađete. Kontakt: Sale, tel. 064/151-7939. Naravno, pošto ipak ne nudim svoju stvar ne zameram ako tema bude obrisana. Evo kako izgleda kaciga: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Avgust 26, 2018 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 70e. Kontakt: Sale 064/151-7939 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Septembar 24, 2018 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Niko živ da se javi... Nova cena: 60e. Kontakt: Sale 064/151-7939 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 1, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, treba li nekome ova potpuno nova i veoma kvalitetna kaciga? Nova cena: 40e. Kontakt: Sale 064/151-7939 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Brate kucah albedo helmets,nema na netu....nisam kupac,samo me zanimala marka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Februar 1, 2019 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema blage veze sa kacigama, firma pravi novčanike, tašne i dr... Albedo & Ausfie WWW.ALLSEASONSPLACE.NET All Seasons Property Co., Ltd. Collection | Albedo | Thailand WWW.ALBEDO-CO.COM Explorer Albedo leather goods newest collection here. All items are available to purchase through out secure website. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kupice neko ko vozi skuter 50cc, cisto da se kaze da ima kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 2, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, valjda smo svi svesni činjenice da brendovi u kategoriji jeftine robe ne znače baš ništa. Ništa kvalitetniju kacigu nećete za ovaj novac kupiti kog god poznatog brenda da bila... Uzgred, kaciga je homologizovana tako da je zakonski dozvoljena za korišćenje prilikom vožnje motorcikla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 2, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih je ja, ali sam spirio sve pare od plate, a sledeca je tek za 20 dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 635 Napisano Februar 3, 2019 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan kupljeno salje podatke na pp sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam kolega, u zdravlju da je koristiš! Podatke za slanje nemoj molim te da šalješ meni na pp nego se o svemu direktno dogovori sa Saletom - vlasnikom jer će ti kacigu on poslati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 635 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan ok pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 635 Napisano Februar 4, 2019 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan zbog problema prilikom preuzimanja itd,itd mojom greskom kaciga nije kupljena. kaciga je i dalje NA PRODAJU. ZA SVE INFORMACIJE NAZOVITE SALETA 064 151 7939.POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Februar 28, 2019 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je još uvek aktuelna, kad je budete videli i stavili na glavu garantujem da ćete je kupiti 'na keca'. Ajmo, stiže sezona, valja obući glavu u novu kacigu... Cena i dalje 40e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...