SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 14, 2018 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ocuvani sa unutrasnjim torbama,cena 220e fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 14, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da je kupljeno ali bi ipak morali prvo da se cujemo da te pitam jos par stvari koje nisi naveo u oglasu. Mozes li mi poslati ovde ili na PP svoj br telefona? Pozz LuckySent from my LG-H815 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 14, 2018 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2698 Napisano Avgust 14, 2018 Drug član, 1014 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da srećem sa prodavcima kao što je prodavac kofera.Da me podsete da ovaj svet nije savršen.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 15, 2018 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mesto za raspravu ali kolega Krmko se nije javio posle dostavljenih slika i koferi su ponudjeni u oglasima i odmah prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...