Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 2, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje gde bi mogao da tapaciram sedište,a da nije "Zemun" ili "Niš"? U pitanju je sedište od Yamaha TT600R.Hteo sam da se odšije crveni deo sa strane gde piše "Yamaha",tapacira crni sedalni deo koji je pukao (vidi se na slici) i da se nakon toga ponovo sastavi (prišije) sa tim crvenim delom sa strane. Na prošlom motoru su mi ljudi koji se bave izradom i tapaciranjem nameštaja tapacirtali sedište za 1000 din i odlično su to uradili. Juče sam zvao BMS Zemun i za to mi traže od 40 do 60e,što mislim da je previše. Ako neko zna gde bi mogao to da uradim,a da ne košta previše-neka javi. Odgovara mi Vojvodina (Bačka i Srem) i Beograd. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 2, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi želeo da te razočaram u nameri da sačuvaš crveni deo sa natpisom a da se odšije (raspara) i posle sastavi sa crnim kroz iste rupice jer je to pre šivenja vrv i lepljeno ..bolje preko pocepanog dela da se našije zakrpa (crveni krug kao jap. zastava) ako je postojeći šav ok, oli ceo crni deo (ako je ispucao i na drugim mestima) sa novim šavom pored postojećeg..ako je ovakav : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod naseg kolege bajkera Erceg Manufaktura 0646147268, Beograd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 3, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, tatkonadzeja said: Probaj kod naseg kolege bajkera Erceg Manufaktura 0646147268, Beograd Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Avgust 6, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan A moze li neko da predlozi nekog za tapaciranje sa ove strane Drine? RS po mogucnosti, ali u obzir dolazi i Federacija, ali ovaj dio na regionu Doboj - Tuzla - Brcko - Brod. Hocu na svojoj Hondi da povecam udobnost. Sadasnje sjediste me umori nakon 50-ak km i pocne polako da mi trne dupe(nce). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Avgust 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @blackbeast Pogledaj na OLX.ba ko radi tapaciranje sjedista u RS-BIH, a pokusaj dobiti informaciju ovdje: https://www.olx.ba/artikal/16741622/prerada-siceva-ciceva-sjedista-za-motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...