neshitza 0 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da treba da uvedu neke bodove koji se smanjuju kako prekrshavamo saobracajne propise, a na kraju se oduzima dozvola. Vazhi i za sve uchesnike saobracaja. Trebalo bi da bude malo manje ludaka... Jel zna neko nesto o ovome? ili gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Greska u naslovu, da li ce ih uvesti? a ako hoce, kada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano April 29, 2008 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam ti bodovi su u nacrtu novog ZOBS-a koji ce moci da usvoji tek nova skupstina. Po razvoju dogadjaja, to nece biti brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da treba da uvedu neke bodove koji se smanjuju kako prekrshavamo saobracajne propise, a na kraju se oduzima dozvola. Vazhi i za sve uchesnike saobracaja. Trebalo bi da bude malo manje ludaka... Jel zna neko nesto o ovome? ili gresim? Gresis u matematici, bodovi se ne smanjuju, nego se dodaju po ucinjenom prekrsaju i sabiraju, pa kad napunis kasicu onda slede kazne razne, zabrane upravljanje i chak ponovo polaganje. U Crnoj Gori su to vec uveli, o cemu me je crnogorski policajac informisao zbog malog prekoracenja brzine od Cetinja prema Budvi. srecom ne vazi za strance, pa sam prosao sa ponudom da platim 30 Eura na posti, ja rekao da nemam, a i bila je nedelja pa sam prosao samo sa opomenom. Predvidjeno je i kod nas u novom ZOBS-u, ali kad ce i da li ce biti to Bog zna, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se cekaju izbori, pa formiranje vlade (sto moze da potraje ohoho.....) pa izglasavanje zakona u skupstini, pa objavljivanje u Sluzbenom Glasniku i stupanje na snagu......suma sumarum u najboljem slucaju na pocetku iduce sezone ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se cekaju izbori, pa formiranje vlade (sto moze da potraje ohoho.....) pa izglasavanje zakona u skupstini, pa objavljivanje u Sluzbenom Glasniku i stupanje na snagu......suma sumarum u najboljem slucaju na pocetku iduce sezone ??? Vozi opusteno i ne brini za bodove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci kod nas u Bosni to postoji. Iz licnog iskustva cu ti reci da se tim bodovima nista posebno nije promenilo posto se resetuju na kraju godine ali je bitna stvar ako ispunis bonus u toku godine (cini mi se da je 12 bodova) salju te na ponovno polaganje i mnogo troskova to prati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci kod nas u Bosni to postoji. Iz licnog iskustva cu ti reci da se tim bodovima nista posebno nije promenilo posto se resetuju na kraju godine ali je bitna stvar ako ispunis bonus u toku godine (cini mi se da je 12 bodova) salju te na ponovno polaganje i mnogo troskova to prati. Mi kakva smo kurceva drzava kod nas se sigurno nece resetovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci kod nas u Bosni to postoji. Iz licnog iskustva cu ti reci da se tim bodovima nista posebno nije promenilo posto se resetuju na kraju godine ali je bitna stvar ako ispunis bonus u toku godine (cini mi se da je 12 bodova) salju te na ponovno polaganje i mnogo troskova to prati. Mi kakva smo kurceva drzava kod nas se sigurno nece resetovati Pa nece bas moci da ti skupljaju 5 godina bodove, pa da te onda posalju da polazes ponovo, morace da ostave neko vremensko ogranicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti nesto znaci kod nas u Bosni to postoji. Iz licnog iskustva cu ti reci da se tim bodovima nista posebno nije promenilo posto se resetuju na kraju godine ali je bitna stvar ako ispunis bonus u toku godine (cini mi se da je 12 bodova) salju te na ponovno polaganje i mnogo troskova to prati. Mi kakva smo kurceva drzava kod nas se sigurno nece resetovati Gotovo siguran sam da ce ta stavka oko resetovanja na godinu dana biti ostavljena na slobodno tumacenje nadleznih, kao i ostalom sve sto se radi kod nas a u cilju manipulacije.Zivi bili pa videli. Pa nece bas moci da ti skupljaju 5 godina bodove, pa da te onda posalju da polazes ponovo, morace da ostave neko vremensko ogranicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...