Tamanitu 241 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Iščitah u komadu sve. Bravo, hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu. Ovakvi putopisi samo daju ideje za nova putovanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
glidza 2 Napisano Januar 6, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan kratko jasno sazeto Ali mi se najvise dopada tvoj odnos prema danasnjem turizmu.putujem uzivam u prirodnim lepotama I dostignucima civilizacije I placam neophodno a bezim od tristicke pljacke bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djaja 30 Napisano Februar 6, 2019 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi,uzivao sam u putopisu! Sasa isti si Larry Carlton gitarista!!! Veliki pozdrav iz Valjeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1754 Napisano April 10, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Odličan putopis, svaka čast!!! Ovaj traktor za kraj sa punjenjem baterija me je dodatno nasmejao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NedeljkoG 430 Napisano Jun 29, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Graz Motocikl: BMW R1100 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pročitano u komadu. Svaka čast za turu, sviđa mi se, posebno centralni dio- fino ste obišli i dočarali Toskanu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...