Doka 15 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kako bilo opet Hyosung. Plavi je otisao, stigao beli. Samo sto je ovaj 2011 godiste i ima 3700 predjenih kilometara. I Efi model. Ili ti model sa diznama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10518 Napisano Maj 11, 2018 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I stari model ima dizne, u karburatorima Ovaj beli ima EFI - Electric Fuel Injection - elektonsko ubrizgavanje Lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i tako mada zna se na sta se mislilo Ja sam zadovoljan, za moje potrebe extra. Ima ulaganja u gume jer su ispucale od stajanja. I da nabavim nosac kofera i kofer, i to je to. Mada mozda i drugi auspuh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Maj 11, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mozda i na njega dupli disk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doka 15 Napisano Jul 8, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ova tema lock... Motorcic opet promenjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...