raptors 53 Napisano April 24, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, zao mi pandura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni zao i motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde zashto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano April 24, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam shvatio, isek`o ga neki lik koji je vozio kombi... to je sve sto znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 24, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista me ne cudi. Zivim blizu Ljermontove i vidjam ih svaki dan kako divljaju,preticu,provlace se izmedju kola bez ikakvog razloga, a 99% pandura ne veze kacigu, vec je samo navuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan pandur ili ne - zao mi je coveka (bikera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu... dobro se zakucao izgleda... Meni zao i motora i coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pandur ili ne - zao mi je coveka (bikera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 25, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jednog u delovima da im prodam,,nemam agregat al imam oklope itd,,,nego neznam kako placaju,,nesto su mi slabi na placanje... al zao mi,,i oni su ljudi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 25, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Padaju oni isto kao i mi, samo njih se retosi za volanom malo vise plase... Zbog novcanika, ne zbog motora... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 25, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Padaju oni isto kao i mi, samo njih se retosi za volanom malo vise plase... Zbog novcanika, ne zbog motora... :-\ ... bas me zanima koliko je platio ovaj sto ga je udario kamionom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 229 Napisano April 25, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi coveka i motora naravno. A novije clanove foruma bih zeleo da obavestim da su mnogi moto-panduri clanovi ovog foruma i puno puta su pomogli ostalim clanovima kada im je pomoc zatrebala zato nemojte da se brukate kojekakvim ispadima jer je velika verovatnoca da ce vas negde zaustaviti bas taj pandur clan ovog foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano April 25, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ove sipke sa leve strane motocikla su mu spasle cilindar izgleda. Naravno, nadam se da je covek dobro. Bicu slobodan da kazem da mislim da je ovo najbolji motor koji sam video. Ne zato sto nije GS ni zato jer jeste bemve vec zato sto je SLUZBENI A od toga boljeg nema cak i kad ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 25, 2008 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Nista me ne cudi. Zivim blizu Ljermontove i vidjam ih svaki dan kako divljaju,preticu,provlace se izmedju kola bez ikakvog razloga, a 99% pandura ne veze kacigu, vec je samo navuce Лично сам гледао из супротне траке испред биоскопа Tuckwood кад се један од дотичних провлачио између аутомобила, а један га Yugo "није приметио" па га мало закачио а овај се просуо - сва је срећа била да су споро ишли - мислим да је само машина прошла са огреботинама, а возач, претпостављам са пецкама по џепу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano April 26, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nista me ne cudi. Zivim blizu Ljermontove i vidjam ih svaki dan kako divljaju,preticu,provlace se izmedju kola bez ikakvog razloga, a 99% pandura ne veze kacigu, vec je samo navuce Лично сам гледао из супротне траке испред биоскопа Tuckwood кад се један од дотичних провлачио између аутомобила, а један га Yugo "није приметио" па га мало закачио а овај се просуо - сва је срећа била да су споро ишли - мислим да је само машина прошла са огреботинама, а возач, претпостављам са пецкама по џепу... Pošto primećujem da od kada su izašli na ulice, policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost a možda i na budući zakon... Ko zna, lično meni odgovara da to rade ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano April 26, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto primećujem da od kada su izašli na ulice, policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost a možda i na budući zakon... Ko zna, lično meni odgovara da to rade ;D Daj Boze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano April 26, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan jadan motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 27, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost... To znaci da voze kako oni hoce,a nekom drugom bi za te stvari pisali kazne. Pa oni bi valjda trebali da budu uzor propisne voznje, a ne da divljaju ??? Recimo obilazenje kolone preko pune linije, milion puta sam video njih kako to rade. Ok, razumem, svi mi to radimo i sta sad,ali mom drugu su hteli da pisu kaznu zbog toga. Pa sta sad, oni ako su panduri smeju da krse zakon, a neko drugi kad to isto uradi, onda mu pisu kaznu. Pre neki dan stojim na semaforu i staje pored mene marsovac na bmw-u, pali se zeleno kad on pun gas, ja za njim malo sporije jer nisam hteo da se trkam s njim, al lik ladno vozi 120 na sat kroz grad. Ja da sam toliko vozio i da je bio on iza mene, bilo bi "zaustavi motor, a onda "znas li ti koliko je ogranicenje brzine"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 27, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam prolazio autoputem ka Novom Beogradu i na ukljucenju sa Autokomande u pravcu Novog Beorada sa strane autoputa sam video razbijenog policijskog BMW-a, mozda je taj ali nisam siguran. Mislim da se nije povredio nesto strasno, jer njegove kolege koje su tamo stajale, nesto im je bilo smesno i umirali su od smeha. Da li ovi cilindri mogu da sprece direktan kontakt covekovih nogu i asvalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 27, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan On bar ima pištilj pa može da puca, šta ja da kažem :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 28, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan On bar ima pištilj pa može da puca, šta ja da kažem :( Ti imas foto aparat pa mozes da se slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan On bar ima pištilj pa može da puca, šta ja da kažem :( Cekaj, ako on ima "pIshtilj", onda moze da "pIca" ;D xaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano April 28, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Steta u svakom slucaju!Ali neka njih sve vise na ulicama.Samo to je nacin da se vozaci naviknu da je motocikl takodje ucesnik u saobracaju i to ravnopravan,jer dok ne padaju i sluzbena lica nema poboljsanja jbg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan ma drugari i ja sam jedan od "marsovaca" kako nas vi nazivate, ali jel neko stvarno misli da vozaci gledaju koji je motor iza njega......... ma jbe se njima ko je iza njih verujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...