Jump to content

Moto Zajednica

I marsovci padaju!!!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 651 postova

Nista me ne cudi. Zivim blizu Ljermontove i vidjam ih svaki dan kako divljaju,preticu,provlace se izmedju kola bez ikakvog razloga, a 99% pandura ne veze kacigu, vec je samo navuce

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

imam ja jednog u delovima da im prodam,,nemam agregat al imam oklope itd,,,nego neznam kako placaju,,nesto su mi slabi na placanje...

al zao mi,,i oni su ljudi........

• Svrati ponekad, 179 postova

Padaju oni isto kao i mi, samo njih se retosi za volanom malo vise plase... Zbog novcanika, ne zbog motora...  :-\

... bas me zanima koliko je platio  ovaj sto ga je udario kamionom...

• Drug član, 1140 postova
  • Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675

Zao mi coveka i motora naravno.

A novije clanove foruma bih zeleo da obavestim da su mnogi moto-panduri clanovi ovog foruma i puno puta su pomogli ostalim clanovima kada im je pomoc zatrebala zato nemojte da se brukate kojekakvim ispadima jer je velika verovatnoca da ce vas negde zaustaviti bas taj pandur clan ovog foruma.

• Zainteresovan, 953 postova

Ove sipke sa leve strane motocikla su mu spasle cilindar izgleda. Naravno, nadam se da je covek dobro. Bicu slobodan da kazem da mislim da je ovo najbolji motor koji sam video. Ne zato sto nije GS ni zato jer jeste bemve vec zato sto je SLUZBENI  ;):D A od toga boljeg nema cak i kad ima.

• XL, 460 postova
  • Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i

Nista me ne cudi. Zivim blizu Ljermontove i vidjam ih svaki dan kako divljaju,preticu,provlace se izmedju kola bez ikakvog razloga, a 99% pandura ne veze kacigu, vec je samo navuce

Лично сам гледао из супротне траке испред биоскопа Tuckwood кад се један од дотичних провлачио између аутомобила, а један га Yugo "није приметио" па га мало закачио а овај се просуо - сва је срећа била да су споро ишли - мислим да је само машина прошла са огреботинама, а возач, претпостављам са пецкама по џепу...

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Лично сам гледао из супротне траке испред биоскопа Tuckwood кад се један од дотичних провлачио између аутомобила, а један га Yugo "није приметио" па га мало закачио а овај се просуо - сва је срећа била да су споро ишли - мислим да је само машина прошла са огреботинама, а возач, претпостављам са пецкама по џепу...

Pošto primećujem da od kada su izašli na ulice, policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost a možda i na budući zakon... Ko zna, lično meni odgovara da to rade ;D

post-2656-12878996313824_thumb.gif

• Svrati ponekad, 179 postova

Pošto primećujem da od kada su izašli na ulice, policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost a možda i na budući zakon... Ko zna, lično meni odgovara da to rade ;D

Daj Boze!

• Zainteresovan, 651 postova

...policajci su počeli da se provlače između kolona a to onda nešto znači, možda žele da naviknu vozače automobila na našu prisutnost...

To znaci da voze kako oni hoce,a nekom drugom bi za te stvari pisali kazne. Pa oni bi valjda trebali da budu uzor propisne voznje, a ne da divljaju  ??? Recimo obilazenje kolone preko pune linije, milion puta sam video njih kako to rade. Ok, razumem, svi mi to radimo i sta sad,ali mom drugu su hteli da pisu kaznu zbog toga. Pa sta sad, oni ako su panduri smeju da krse zakon, a neko drugi kad to isto uradi, onda mu pisu kaznu. Pre neki dan stojim na semaforu i staje pored mene marsovac na bmw-u, pali se zeleno kad on pun gas, ja za njim malo sporije jer nisam hteo da se trkam s njim, al lik ladno vozi 120 na sat kroz grad. Ja da sam toliko vozio i da je bio on iza mene, bilo bi "zaustavi motor, a onda "znas li ti koliko je ogranicenje brzine"...

• Svrati ponekad, 339 postova
  • Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C

Skoro sam prolazio autoputem ka Novom Beogradu i na ukljucenju sa Autokomande u pravcu Novog Beorada sa strane autoputa sam video razbijenog policijskog BMW-a, mozda je taj ali nisam siguran.

Mislim da se nije povredio nesto strasno, jer njegove kolege koje su tamo stajale, nesto im je bilo smesno i umirali su od smeha.

Da li ovi cilindri mogu da sprece direktan kontakt covekovih nogu i asvalta?

• U prolazu, 89 postova

Steta u svakom slucaju!Ali neka njih sve vise na ulicama.Samo to je nacin da se vozaci naviknu da je motocikl takodje ucesnik u saobracaju i to ravnopravan,jer dok ne padaju i sluzbena lica nema poboljsanja jbg!

• Svrati ponekad, 113 postova

ma drugari i ja sam jedan od "marsovaca" kako nas vi nazivate, ali jel neko stvarno misli da vozaci gledaju koji je motor iza njega......... ma jbe se njima ko je iza njih verujte.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja