BRCHA 79 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege bajkeri,Konacno nadjoh vremena da sednem na masinu i da bez ogranicenja vozim, gde hocu, koliko hocu, a za ovu avanturicu sam nasao i drustvo, kolegu na Hondi CBF. Uvek me je zanimalo kako stvarno izgleda taj pogled na reku Uvac o kome prica ceo svet i pade odluka da se tamo zaputimo. Iz Beograda po druga u Mladenovac i lagan dorucak na cetvrtom semaforu od ulaska u gradic. Pekara da desne strane i ozbiljan domaci jogurt.Oko 08.30 krenusno preko Topole do Rudnika gde smo seli na kaficu koju nismo ni popili jer nisu imali mleko.Nakon odmora od 10ak minuta smo nastavili do Cacka, pa do Guce na jedan ozbiljan sendvic u samom centru... Nazlost zaboravio sam kako se zove mesto.Guca-Ivanjica, put kriminalan, asfalt klizav zamalo da nismo poginuli i ja i drug, zadnji tocak baca i pri u gasu. Tako da nam je ta relacija bas tesko pala jer je trajala......Na putu od Ivanjice do Sjenice nalazi se skretanje za vidikovac na reci Uvac sa desne strane kao i tabla plave boje koja je skroz isarana..... Put od magistrale do mesta gde moze da se ostvi motor odnosno dokle moze da se dodje motorom traje oko 15 minta, a sam put jako los pogotovo ako se krene sa supersport motorima. Odpali su mi bubrezi to je sigurno.Na kraju puta 2 kuce u sred visoravni,kuce su ince u vlastvu gospodina Muhovica (kako se inace i zove taj region) koji je tamo domacin i koji nema nista protiv da mu se parkiras na posed.... Jedan gospodin covek. Od parkinga pa do samog vidikovca treba ici stazicom nekih 200m a onda tamo nesto zaista posebno.Pogled jedinstven, beloglavi supovi, prelepo, prelepo..... Nakon pola sata i bezbroj slika krecemo ka Sjenici po gorivo ali naa benzijskim pumpama ne primaju kartice..... Dooooiing.... 36km je sledeca puma u Novoj Varosi.... A put do nje fenomenalan i za svaku preporuku....Zlatarsko Jezero, Kokin Brod.... Super... Nova Varos pa na komplet lepinju na Zlatibor i mesto na samoj magistrali pod imenom Bikova Glava....( Kiselo mleko No1 u Srbiji).Nakon klope, kafica u centu Zlatibora i ciscenje vizira.Zlatibor - Beograd bez pauza.Nov autoput od Cacka do ljiga je napravljen da se snaga istestira... Zaista kao pista. Ima nekoliko prelepih tunela....Sve u svemu stigosmo u Bg u nekih 22h. Ono zanimljivo je da je ceo put protekao odlicno i bez sanse za "pogibijim" osim u Beogradu na ibarskoj kod Vidikovca, kada je ciganin kod OMV pumpe po mrklom mraku krenuo da prelazi magistralu. Skratio mi je zivot za 10 god minimum. Sent from my STF-L09 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano April 16, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura! Mala sugestija - Kad se krene iz Bg. na jug, prema nama, treba biti spreman i na kafu bez mleka i prihvatiti da je cash zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 17, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan lepa tura, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Brčo,lepa tura. Slike su top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano April 17, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo.I ja planiram tako nesto ali od Sombora pa me interesuje koliko traje put od BG do tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano April 17, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putešestvije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limtela 2 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Dubona Motocikl: Honda CBR 1000F Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nam je sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano April 19, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan lepo , zelja mi je obici meandre Uvca,nadam se da cu uskoro ostvariti zelju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 19, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Obisao ovo ja za vikend. Jedva sam nasao vidikovac. Putokazi su jako lose napisani. Prvi putokaz ima strelicu za skretanje na levu stranu a to je pogresan put. Sat ipo sam se vozio po bespucu. Sramota je kako se niko nije potrudio da obelezi put za takvu lepotu.inace vredi otici . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano April 20, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je putovanje izgledalo na mapiSent from my STF-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...