zlig0r 1982 Napisano April 12, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bio poslom u Temerinu, i prosao u koloni vozila glavnom ulicom. na izlasku iz jedne sporedne ulice lezi neki streetfigter razlupan, dok je par metara dalje na boku lezao vozac sa kacigom na glavi, gomila okupljenih ljudi, kazu vec su zvali i hitnu i policiju. nisam uspeo u trenutku da vidim sa kojim vozilom je imao bliski susret jer je okolo bila gomila parkiranih kola ljudi koji su stali da pomognu. ako neko ima blize informacije , nek objavi...nadam se da je kolega dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan sad sam bio poslom u Temerinu, i prosao u koloni vozila glavnom ulicom. na izlasku iz jedne sporedne ulice lezi neki streetfigter razlupan, dok je par metara dalje na boku lezao vozac sa kacigom na glavi, gomila okupljenih ljudi, kazu vec su zvali i hitnu i policiju. nisam uspeo u trenutku da vidim sa kojim vozilom je imao bliski susret jer je okolo bila gomila parkiranih kola ljudi koji su stali da pomognu. ako neko ima blize informacije , nek objavi...nadam se da je kolega dobroЧуо сам нешто, рекао ми буразер који је прошао туда, црвени бандит, каже човек мрда али има крви колико је он видео.Не знам више детаља... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata sam tuda prosao motor lezi a vozaca nema , ocigledno su ga vec odneli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano April 12, 2018 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan nisam skapirao koji je motor, sem da ima neku prednju maskicu poput onih na streetfajterima, sa dva mala svetla, i ucinilo mi se da su 4 redna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 12, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan На укључивању на главни пут ударио у матору вектру по сред, у лева предња и задња врата. Ценим да је возач вектре "секао" раскрсницу, тј није скретао правилно. Знам пошто живим у близини и често виђам тај случај таквог скретања. Ударац је био јак судећи по оштећењима на вектру и траговима уља и крви на самом месту ударца... Срео пандура који није хтео пуно информација да ода, али каже да није баш наивно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...