Staman 714 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugovi. Moja tema ce mozda nekog zanimati mozda ne, vjerovatno pocetnike. Mali motor, pocetnicki pa cu iznijeti iskustva, novi je motor, i mozda najsvjezije teme za pocetnike, koliko, da li je dovoljno i tako dalje... CFMOTO 150NK ima 12ks i 6brzina, vodeno hladnje, Bosch.... nebitno. Kupio ga novog, i pored toga sto su mu servisi na pocetku precesti i da kazemo skupi u ovlasnjenom, toliko je za pocetnike i sasvim dovoljno brz, ekonomican, pa i ne samo njima. 12ks samo po sebi je malo, ali da kazemo nekoj osnovnoj svrsi, setanje sa njime je za tu sumu novca sasvim dovoljno. Naime za iste pare kupuje Peugeot 50cc i vozis ga kroz grad. Brzina, pa, za sad ne mogu reci, jos je novi te ga nijesam vozio mnogo brzo, zbog razrade, jedino sto mogu reci da mu je 80,90 bas neka optimalna brzina, to je i ono sto sam trazio. Potrosnju ne pominjem , vjerovatno je svima jasno kolika je. Jedino sto je bas bas lose jeste sjediste, preneudobno, zato sam morao da kupim jastuk, bas kao i Jovan Dasic, i meni je isto moje dupe milo... Ako bude iko imao koje pitanje tu sam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda motorić ali ti nikako. Voziš u trenerci, patikama... Osim kacige ništa!! Koliko si platio za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan zato i nisam skinuo kacigu, jer bi vidjeo sto znaci izgledati nikako u pravom smislu rijeci :D, 2650 e 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Poske 1 Napisano April 10, 2018 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan zagledao sam motor na sajmu, koje su razlike u odnosu na pedu x road 2(osim direkt ubrizgavanja)? razlika u ceni je znacajna pa me interesuje vise nudi za tu razliku... I iznenadilo me je to sto je sediste neudobno (i meni se cinilo tako), nekako bas kvari utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ah, razlika, ima vodeno onaj nema, tanje su gume pedi, malo ljepsi ram, ubrizgavanje a opet ne tako strasno, izuzev hladjenja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedno pitanje, ne precizno upućeno vlasniku - koliko li će izdržati taj repić što nosi tablicu? Nikako ne uliva poverenje. Moj koji je znatno solidniji je pukao na pola posle nepune dve godine, doduše svakojake vožnje. Inače mi se sviđa kako motorče izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, moze bit svasta, ma, ako ne bude svakojakog silovanja istog, ne vidim razlog bas za pucanje toga dijela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan iznio danas kikiriki, krpu ispred zgrade ocistio ga, ne treba cojeku ni mnogo da bi se zadovoljio ( van teme .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Koje su dimenzije guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano April 13, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lepo motorce...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 4/12/2018 at 8:16, ZoranP je napisao: Lep motor. Koje su dimenzije guma? Na netu kazu: prednja 100/80R17, a zadnja 130/70R17 takodje pise da ima dva moda , Sport i Economic, cudi me da su to budznuli na malu masinu od 150cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je ta sirina cini mi se, a ovo economy i sport dugme i mene cude, aj na 400nk ali na njega. Zapazio sam da je grublji i malo agilniji na gas na sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 13, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pogledat cu posle taman dimenzije sad i mene zainteresova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanaticRR 3 Napisano April 17, 2018 U prolazu, 11 postova Lokacija: Nis Motocikl: Alpina BL380E Prijavi odgovor kao problematičan cisto informativno, valja li cfmoto nesto? vibracije od motora, odrzavanje, zvuk, odaziv na gas, kocnice?https://www.polovniautomobili.com/motori/12190489/cfmoto-650nk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano April 19, 2018 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pa sad sam presao 1300 km sa njim, za vibracije cu ti reci da ih nema, odrzavanje dok je u garanciji su mu servisi skupi dosta, 55 eura posle sam kad budes radio dosta jeftino ni 20. zvuk nije los, mnogo bolji no na apriliu 125 koja zvuci ka muva. dobar odziv na gas kocnice tu i tamo, vjerujem da je za 150cc dobre ali da su dva diska bas nesto sto bi za nas nekulturni ispresijecani nemarni saobracaj bilo dobro. a sad jedno pitanje za vas lanac mi se otegao, na koliko da ga zatezem km, koja je to otprilike otegnutost, jer mi je sad 3cm gore dolje od sredine lanca, nesto sto bih trebao da znam za dotezanje i sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano April 20, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Recimo 2.5-3 cm hoda, kad sediš na motoru. Dotežeš po potrebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 30, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da znaci, uglavnom pise na zadnjoj viljusci. Meni se steluje kada NE sedim na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2018 at 19:40, john314 je napisao: stvarno lepo motorce...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1676 Napisano Maj 2, 2018 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 4/17/2018 at 12:46, fanaticRR je napisao: cisto informativno, valja li cfmoto nesto? vibracije od motora, odrzavanje, zvuk, odaziv na gas, kocnice?https://www.polovniautomobili.com/motori/12190489/cfmoto-650nk ...mišljenja sam,pozitivnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Octobar 30, 2019 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Da li još voziš 150NK? Koliko si prešao km. Napiši još nekoliko utisaka i detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Octobar 30, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blueser je napisao: Da li još voziš 150NK? Koliko si prešao km. Napiši još nekoliko utisaka i detalja. ne vozim, ali mislim da sam ga vec i previse isfalio gore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SinisaV 2 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: U potraznji sam Prijavi odgovor kao problematičan U planu mi je kupovina CF moto, mislio sam nesto izmedju 300-400 kubika. E sada ovaj forum je počeo čini mi se 2018 na ovu temu, pa ako vas više ima misljenjena, iskustva sa ovim motorom bio bih zahvalan. Da li ima rezervnih dijelova,pošto sam dobio innformaciju da je sa tim problrm nešto!? A čini mi se u svakom slučaju da je bolje pitati nego rizikovati. Na izgled mi se svidja motor, uživo nikada nisam imao priliku da ga vidom. Tako da bih za više dodatnih informacija bio zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...