dragan d 737 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka kuća da prodaje moto gume na odloženo plaćanje. Čekovi, administrativna itd. Nisam planirao ali izgleda da moram da zamenim gume. Šara je dobra ali su već stare pa mi ne deluju pouzdano. Uzeo bih obe pa da malo sebi olakšam ako može na odloženo da se nadje. Dimenzije: 110/80/18 prednje 160/70/17 zadnje Nešto sam guglao ali nigde ne nadjoh da daju na odloženo. Ako neko ima neku informaciju..... a želi da je podeli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1872 Napisano April 6, 2018 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj http://www.bakidoo.com/ ili https://www.topstopauto.rs/ ili https://www.motobox.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Dragane, koliko su ti stare gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da ne veruješ. Nisam uopšte obratio pažnju na DOT do pre mesec dana. Sa tim gumama sam i kupio motor. Po onome što smo pročitali na njima izgleda da su 2003 (što mi deluje neverovatno ali tako piše) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neku informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2550 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Vidi u Motoland-u. Daju robu na čekove, a imaju gume u ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Proveriću. Mada sam par puta zvao niko se ne javlja. Čak sam i e-mail poslao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano April 18, 2018 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da probas kod Dekija pilota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Motolandu na 12 rata. Super hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...