X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da Indijske serije nemaju kraj, ovo ce trajati malo duze. Tema gora od Corone, ako smem tako da se izrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da me zoves a kuci si kad dodje ispred nazovi me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ko cega svjestan, pa da ima svijesti ne bi ni docerali dovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kad je neko covek sve moze,a kad je neko viper onda samo batine pomazu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2652 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Eh,Da je TITO živ,...... Svi bi imali za nove automobile, I ovo se dešavalo nebi Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tema treba da se očisti. Viper je zreo za ban, kažnjavani su ljudi za mnogo manje faulove! 2 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Viper je zreo za posmatranje. ja bih da platimo jedan mesec teme umesto @Zeljkampkad vec pisemo vise nego on i zabavljamo se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2652 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan A može i neku kurvu da se malo istrese,Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Ode mast u propastNajbolje bi bilo da se malo iskulira, obe strane.Da se glave ohlade... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14753 Napisano Septembar 14, 2020 moto merkat °°, 4919 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Krmco je napisao: A može i neku kurvu da se malo istrese, Na relaciji Kaćka petlja-plavi most Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2652 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Plavi most ,mmmmmmNe kaže se džabe da mostovi spajaju ljudePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2562 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Na relaciji Kaćka petlja-plavi most Nema ih vise na petlji ko nekad, ostala prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 14, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 14, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan @-Viper- Pile, 011/3636400 Rešiće ti lik sve oko menjača i ako imaš neke druge probleme za džabe, iskusan je i voli izazove..........ukoliko nemaš mehaničara ili poverenja........ Što se tiče @Zeljkamp, mislim da je ispao i više nego korektan.........ni preprodavci/uvoznici ne znaju ponekad kompletnu istoriju........stvarno ne znam ko bi od dilera nudio popravku, sve za džabe posle kupovine polovnjaka..........ali eto, imaš Pileta...........probaj.........biće ti lakše......... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje vreme doslo ne moze covek ni da razmeni koju.Preposteni poveo zenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Milan ne laze, secam se sage oko tog Burgera.... pocinje odavde, teks sa sve slikama ovde detaljniji opis sta je sve morao uraditi tj popraviti Sad mi nije jasno, ovamo prica kako je njemu cist obraz, nikad ne bi prodao nesto a da je neispravno.... decku se raspao Bugi. Milan rec jednu nije rekao od koga je kupio nit prozvao prodavca (Vipera) kao sto doticni radi o ovoj Temi jos i njega naziva lazovom. Jbt sta je sa mozgom, koja je ovo dijagnoza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko od pravnika a ima ih na forumu jel mogu da ga tuzim za prevaru,zato sto mi je zavalio dve godine podmladjen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2652 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje vreme doslo ne moze covek ni da razmeni koju.Preposteni poveo zenu.Svedoka, ako ga udariš.Da može da te tužiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne može supruga da svedoči u korist supruga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze djavola samo nas troje njih dvoje i ja sam i kome sud veruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 14, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan E svašta........posle mi iz Ćićevca babaroge, bitange i loše naravi......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi gusimo temu Zeljku nema vise smisla videli smo svi ko je ko.Satelis je nasao temu o burgmanu tako da nema potrebe dalje da raspravljamo.Ja se odjavljujem ako ima pravnika i moze da prodje tuzba nek mi se ja na pp.Sav dobitak dajem u dobrotvorne svrhe javno.Makar ostao bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 14, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Dobitak u sporu doniraj forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Milana, malo smo vikali jedan na drugog, nismo divljači pa da se bijemo mada mi je pretio batinama.Ostavio sam mu onaj sat od burgmana, da se priseti koji je imao 250 ili 400ccm.Video moj stari Suzuki SV koji me je ubogaljio, uglavnom optužuje me da sam ga prevario za regler, donji i gornji most i štapove.Provozao ga i sam, što ga je kupio ako su bili krivi, po vašoj logici kupio ga je u viđenom stanju, kod mene je taj regler punio akumulator, inače u pitanju je Joskin regler, koji mu je Joska dzabe sredio, bila je neka sitnica u pitanju. Nije platio nista, ja sam kupio drugi sat za burgman.Prema tome, ko je sad koga tu prevario. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko od pravnika a ima ih na forumu jel mogu da ga tuzim za prevaru,zato sto mi je zavalio dve godine podmladjen motor.Nisam ti ja zavalio rekao sam ti to, a to je znao i predhodni vlasnik.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...