Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Gde kod nas postoji dobar izbor koznih jakni? Treba mi crna kozna jakna sa svim protektorima, dovoljno duga da prekrije ledja do dupeta na R motoru (a ne kao Dainese ). Online sve sto uspevam da pronadjem jeste u svakoj prodavnici po jedna-dve kozne jakne i ostalo goretex ili nekakav tekstil. Nasao sam Scorpion jaknu koja bi mi odgovarala ali te jakne se ne uvoze u Evropu uopste, samo USA. Trazim neku slicnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 169 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu sad u martu ...od 22 do 28 marta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa naruči kod Rajka u Sremskoj Mitrovici kakvu hoćeš da ti napravi. Pogledaj njegove radove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da Rajko pravi ovakve jakne. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13445 Napisano Februar 26, 2018 Ne silazi, 7545 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobar da odradi prepravke na jakni, tj. da zameni postavu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Ko je dobar da odradi prepravke na jakni, tj. da zameni postavu? Микица из Лештана, ево ти број: 0616262590 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 26, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo oxford u yamaha barelu.Sjajna.Pogledaj sad,da li je ovo uzina koja ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sashac je napisao: Ja sam uzeo oxford u yamaha barelu.Sjajna.Pogledaj sad,da li je ovo uzina koja ti odgovara. Tako nekako. Bitno mi je samo da kada sam u normalnom polozaju na R-u ledja ne budu gola. Hvala Jel Barell ima prodavnicu u Beogradu ili samo Nis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 26, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u bg u sava centru. sa spoljne strane,gleda ka mostu-auto putu. @sashac Posto je kostala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu i tamo mada svakako cu pre kupovine sacekati sajam da pogledam sve na gomili s obzirom da je i kaciga zrela za zamenu. Bankrot u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 26, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, milos-v je napisao: Ima u bg u sava centru. sa spoljne strane,gleda ka mostu-auto putu. @sashac Posto je kostala? bila nesto oko 32000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Februar 27, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju ih vise u Barelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Mart 29, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hvala svima na odgovorima. Kupio na sajmu IXS Racex. Interesuje me da li neko zna da li je moguce na obicne pantalone (DIG) ugraditi rajsferslus (valjda se tako pise :D) koji bi povezivao pantalone sa jaknom? Na jakni vec postoji rajsferslus za povezivanje. Slike u prilogu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 816 Napisano Mart 29, 2018 Zainteresovan, 783 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zeka75 Odnesi pantalone krojaču da ti našije rajsfšlus na pantalone direktno ili da našije neki dodatak na koji će opet našiti rajfešlus. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Krojacu sam ja odneo i 200din me kostalo xDSent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Novembar 15, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2018. at 14:21, dragan d je napisao: Pa naruči kod Rajka u Sremskoj Mitrovici kakvu hoćeš da ti napravi. Pogledaj njegove radove. @dragan d Gde moze da se pogleda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Samo na njegovom sajtu. Mislim da ima i na Fejsbuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega hvala svima na odgovorima. Kupio na sajmu IXS Racex. Interesuje me da li neko zna da li je moguce na obicne pantalone (DIG) ugraditi rajsferslus (valjda se tako pise ) koji bi povezivao pantalone sa jaknom? Na jakni vec postoji rajsferslus za povezivanje. Slike u priloguObično na jakni imaš i drugi deo rajsferšlusa koji se šije za pantalone. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 502 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan On 26.2.2018. at 14:21, dragan d je napisao: Pa naruči kod Rajka u Sremskoj Mitrovici kakvu hoćeš da ti napravi. Pogledaj njegove radove. Izvini... Koji je nik Rajko ovde? Ili koji je sajt koji pominješ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, VelikaBeba je napisao: Izvini... Koji je nik Rajko ovde? Ili koji je sajt koji pominješ? Адреса: Славонска 7, Сремска Митровица 22000 Телефон: 063 8381331 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...