bigbad86 825 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ili menjam moto koznu jaknu za broj vecu. Oglas je za drugara koji nije bajker tako da moze neka rokerica ili slicno, ja mislim da je i pozeljno! Na jakni je broj 42. Kao sto vidite kratka mu je. Visok je 177cm tezak 71kg 0645717550 Srdjan Ponude i slike za trampu moze na Viber. Ako neko hoce kes onda 50e. Njega cimajte takodje za dodatne slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan 4000 dinara ili zamena za vecu u tom fazonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo u naslovu oglasa da menjas koznu jaknu za (neki) motor, pa se razmisljam... Koliko kosta ta jakna kada mozes motor uzeti za te pare Srecna prodaja 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eduardo 210 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Bela Crkva Motocikl: Princ 250 + Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto, pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...