Sevast 25 Napisano Januar 25, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Roadster; Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Očigledno čim ovde postavljam temu znači da sam novajlija Zovem se Aleksandar, imam 23 godine, studiram i živim u Beogradu. Već par sezona vozim Cagivu Roadster 125cc (ujedno i moj prvi motor) koja mi se uvukla pod kožu i mislim da je nikada neću napustiti ali će me deliti sa budućim mašinama evo nas dvoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao decace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Januar 25, 2018 U prolazu, 60 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ruki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...