Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Nije to njegova, njegova je kao nasa a Svetina je sa lepsim blatobranom i dual kocnicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Baki Vrsac je napisao: Nije to njegova, njegova je kao nasa a Svetina je sa lepsim blatobranom i dual kocnicama Pa naravno dine to njegova kad je sad kod Svete … pa čovek kupio kao našu … šta će 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Cista 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zika ST 1100 28 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan o ovom 15 julu koji je iza nas ne treba komentarisati slike govore vise od reci veliki pozdrav za sve od nene I zike 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja moju sad oprao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, (B)ubica je napisao: Evo i ja moju sad oprao Gorane evo na forumu tema; "obrada video snimka" i preporučeni program 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, dragan d je napisao: Gorane evo na forumu tema; "obrada video snimka" i preporučeni program UUU majku mu...ne mogu da ga pronađem...ajd neko bliže mesto di da tražim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan NNaaaaaššššaaaoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, (B)ubica je napisao: UUU majku mu...ne mogu da ga pronađem...ajd neko bliže mesto di da tražim ukucaj: obrada video snimka . danas je postavljeno u toj temi nekoliko programa a ljudi imaju isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 21, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Još malo slika skinutih sa mobilnog. Ako Baki hoće da pravi putopis Goranče šta bi sa snimkom? 1.mp4 5.mp4 25.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste STovci? Sta ima novo kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigmini 20 Napisano Jul 24, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor Motocikl: ST 1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ja ( Dragan-Belča) u Bgd-u kod unučad ( nisam Evropom). Dobro što Sveta, Sloba i ja odustadosmo od naše ture jer bi se zez.... . Ovi u Bgd- u voze i po kiši i to u kratkim pantalonama i rukavima pa i sa partnerkama - baš posmatram sa terase u Novom Bgd-u. A baš lije upravo sada. Pozdrav drużini ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Kako je Dragane? Sreca pa odustaste inace bi se kupali skoro svaki dan u kisi Vidim na Beogradskoj hronici da lije a kod nas ekstra vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jul 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste momci Evo ja sad stigao kući s posla. Vreme je katastrofa. Pa Belča kod nas to ovi fensisti se malo duvaju po kiši I ja došao kući da se malo sredim i odspavam i sutra opet na šlepera na nove puteve Baki jesi li uspeo da izrendišeš snimak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao vremena da se pozabavim time uzeo sam snimak ali nestizem ni da ga pogledam kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Jul 26, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima branislav iz moto kluba indjija2003,uzeo sam pan europu 1100 i imam problem sa zadnjim amortizerom,kada je dvoje na motoru i kada naidje na neku neravninu na putu lupi amortizer.kako resiti taj problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Branislave.Pojačaj amortozer na 4 ili 5 stepen sa ključem koji imaš u alatu i podesi šraf sa strane na 3/4 a kada nosiš i prtljag,podesi šraf do kraja...onaj otvor sa desne strane imaš soft-hard. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Jul 26, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan zategao sam amortuzer sa kljucem do kraja i okrenuo sam na hard,i opet kuca mislim lupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Jul 26, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan kolika duzina opruge treba biti,verovatno je osslabila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda imaš dva rešenja:ili menjaš amortizer ili biraj lepše puteve,ako misliš da voziš u dvoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno jeste oslabila(zamorena) a tačan podatak teško da ćeš naći,možda u nekom detaljnom servisnom manuelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branislav st1100 9 Napisano Jul 26, 2018 U prolazu, 46 postova Lokacija: Maradik-Indjija Motocikl: Honda pan european st1100 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan To se često dešava i sa oprugama prednjin vila...uostalom to je težak motor sam po sebi+dosta godina vožnje i naši putevi i eto ti problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Jul 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu,zato smo ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...