king_julien 2567 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam pripremu za ovu mapu sveta vektorski pdf fajl pa sa njim moze u bilo kom programu da se radi. Ako nekom mozda treba. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Februar 18, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imate jeftino decko ih pravi najpovoljnije su kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Eto preduhitrio me kolega brdy! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Februar 18, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Po slikama i imenu to je ovaj momak... https://www.instagram.com/nalepniceza.motore/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Samo ja bih sve to odstampao na providnoj foliji,koja ujedno bude zastita za koferSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan laband, kolegajoš bolja stvar. Odštampaš ovako katovano(izrezano) i zalepiš na kofere. E pa preko toga(celog kofera i štampe) zalepiš PVC nalepnicu providnu, koja će štiti štampu a i kofer od grebanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 18, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Da ali ne znam.kako ce da folija da legne preko te nalepniceSent from my Nexus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Februar 18, 2018 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, king_julien said: laband, kolegajoš bolja stvar. Odštampaš ovako katovano(izrezano) i zalepiš na kofere. E pa preko toga(celog kofera i štampe) zalepiš PVC nalepnicu providnu, koja će štiti štampu a i kofer od grebanja. Mozda bi trebao da zastiti i taj pvc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Februar 18, 2018 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno bacit ruku ili dvi prozirnog laka...Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 19, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan @laband, kolega pazi ovako. Mapu sveta tebi kater izreze bas kao sto je na pripremi (u bilo kojoj boji) i svaki detalj(kontinent ostrvo je posebno za sebe) zatim se preko toga zalepi prenosna folija koja sluzi da zalepis na neku povrsinu(u ovom slucaju kofer). Kada se to sve uradi onda se uzme PVC providna folija koja je u velicini kofera i samo se prelepi preko toga. Ako neko strucan radi, onda ne moze nista da se vidi, nikakve brazde,vazdusni mehuri i tome slicno. PRIMERl: ja tu providnu PVC foliju korsitim da zalepim nalepnicu za registraciju koja je stiti od nekih ostecena fizickih i vremenskih. Naravno PVC takva folija je i pravljena da spoljne uslove. b2man, ako si hteo da budes ironican slobodno preskoci ovu temu i budi negde drugde. Kako znam nigde nista nisam lose rekao, vec samo hocu da pomognem coveku. Ne pricam napamet, vec sve ovo pricam iz prve ruke jer su moji graficari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 19, 2018 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze providna folija preko toga da se neprimeti nista,cena ovih nalepnica je 1500 din za dva kofera 40x25 cm mada ja vam dimenziju uradim po vasim koferima.Nisam dugo bio na ovom forumu.Moj fb link je https://www.facebook.com/nalepniceza.motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde može da se uradi uv stampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Februar 26, 2018 drrmrr, 759 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj Ivana iz Valjeva, Grafigo nick. Ima odlican UV ploter. Onda nema razlike izmedju turatekovih i ovih, sem u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6019 Napisano Februar 26, 2018 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan grafigoprint@gmail.comVozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 7, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Ivana , super je lik i sve smo završili baš onako kako sam i želeo, ako nekome trebaju fajlovi neka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Decembar 23, 2018 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto novo komplet izlepljeni koferi za gs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan rucni rad, teziste na VIDLJIVODTI: 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 24.12.2018. at 8:23, 3OPAH je napisao: rucni rad, teziste na VIDLJIVODTI: Gde si nabavio, i koja je cena ove reflektujuce folije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan davno je bilo, ali nije neka kinta foliju mi je izradio majstor za secenje folije po datim dimenzijama. ja sam napravio idejno resenje i definisao dimenzije, dao mu kofere i on je isekao i nalepio. cini mi se da je sve bilo oko 25e folija je reflektujuca predvidjena za spoljno koriscenje. vidljivost je povecana i danju, a nocu se vidi i kad se motor ne vidi, to i jeste bio cilj. jesam li pomogao?! ;o) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pa sada, i jesi, i nisi. Mislio sam da znas neku radnju, prodavnicu konkretno, gde se ta folija moze kupiti "na metar", jer sam ja na par mesta pitao da mi odrade neke sitnice sa reflektujucom folijom, i trazili su mi cifre kao da su trebali raditi sa zlatnim listicima... A sve bih mogao odraditi i sam, da mi je te folije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево ови продају фолије Oracal Polikarbonati - FOLIJE - REFLEKTUJUĆA WWW.ORACALPOLIKARBONATI.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 27, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 23.12.2018. at 18:05, laki je napisao: Nesto novo komplet izlepljeni koferi za gs jel možeš da mi pustiš pripremu za siluetu motora koju si zalepio na bočni kofer odozgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Decembar 27, 2018 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam pripremu za topcase kappa 58, ako nekom treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, SHOKLA je napisao: Pa sada, i jesi, i nisi. Mislio sam da znas neku radnju, prodavnicu konkretno, gde se ta folija moze kupiti "na metar", jer sam ja na par mesta pitao da mi odrade neke sitnice sa reflektujucom folijom, i trazili su mi cifre kao da su trebali raditi sa zlatnim listicima... A sve bih mogao odraditi i sam, da mi je te folije. ok evo ovde sam govorio o adresama cenama,... izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...