Kadvanj 0 Napisano Januar 2, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dt 125 Suzuki Burgman 650 Suzuki An 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Naime imam problem sa svojim motorom (Yamaha Dt 125) problem je sto vodu iz hladnjaka u toku voznje pomesa sa uljem i menjacem i onda pocinje da izlazi ta mesavina ulja i vode (bele boje je to se pomesa) kod semeninga i sada sam poceo da rasklapam motor,ali ne znam do cega je problem gledao sam peraja od vodene pumpe oni su ok,sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Semering ispod peraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadvanj 0 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dt 125 Suzuki Burgman 650 Suzuki An 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i to da proverim,ali mesavinu vodu i ulja on ispusta na semeningu kod sauka tamo,slikacu ti ako je potrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...