markulja 386 Napisano Decembar 9, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kisno moto odelo marke Hein Gericke, velicina M. Dimenzije su sledece: duzina rukava(od ramena): oko 62cm, duzina nogavica(iznutra): oko 82cm, duzina celog odela: oko 160cm. Kupio sam ga za sebe, nadajuci se da cu moci da se uvucem u njega, ali mi je ipak malo. Mogu da udjem ali bez moto odela ispod Visok sam 185cm i tezak 90kg, cisto da imate neku orijentaciju Odelo je veoma kvalitetno, svi stepovi su iznutra zavareni (sto se moze videti na slici), tako da je potpuno nepromocivo. Svi rajsferslusi potpuno ispravni. Cena je 3000 dinara. Preuzimanje je moguce licno u Sapcu, a po dogovoru i u Beogradu. Naravno, mogu poslati i preko kurira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1549 Napisano Decembar 9, 2017 Drug član, 1092 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaš neko znežno odelo? Zavejalo Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 26, 2019 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz sam i zaboravio za ovo odelo Aktuelno i dalje, 2500din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...