Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve . Ja sam Bojan iz Vrsca 35 god. ,a motorista 20 god zajedno sa pauzom od 11 god. Motore koje sam imao su AUTOMATIK,APN4,APN 6,CBR 600 F2,Valusia, CBR 600 RR, pa 11 god pauze i od skoro ST 1100 PAN EUROPEAN 1996 tcs-abs. Verujem u dobro druzenje, razmene iskustva i nekim zajednickim putovanjima. Evo i par slicica. 1. blizanci crni je od mog prijatelja iz Panceva a plavi je moj 2. moj deda, bivsi prvi saobracajac na motoru 3. i 4. slika je uslikana prilikom voznje do kuce 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22598 Napisano Novembar 14, 2017 Integrisan, 9683 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 966 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan i za tebe pozdrav, a boga mi i za dedu! dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Deda je 90 god i jako sam vezan za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Poz Baki, dobro došao ovde. Kako misliš da je deda prvi saobraćajac na motoru?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Novembar 14, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Savan je napisao: Poz Baki, dobro došao ovde. Kako misliš da je deda prvi saobraćajac na motoru? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Deda je bio prvi saobracajac na motoru (NSU, pa kasnije BMW) u juznom banatu, tacnije stanica Pancevo koja je tada pokrivala veliki deo juznog Banata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7822 Napisano Novembar 14, 2017 -, 1765 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podseti na "vozila baba do prodavnice" .....malo presao, vozio deda do trafike po novine..... i slika kao dokaz Dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...