vujo032 2768 Napisano Octobar 20, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje, sve ostalo piše ovde: https://www.kupujemprodajem.com/Camac-sa-motorom-51737170-oglas.htm?filter_id= Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Octobar 20, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan baš si se potrudio oko oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2768 Napisano Octobar 20, 2017 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, znaš kako, proneo se glas da ja mogu da prodam svašta preko kompijutera, pa me prijatelji, rodbina i komšije svaki čas cimaju, da im to časkom fotografišem, opišem, i postavim na nekoliko mesta, ne bi li oni to prodali. I meni je već pomalo DoQ ...ali šta ću 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...