sire287 0 Napisano Octobar 2, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Imam 15 godina i visok sam 165cm i imam oko 50kg. Zeleo bih da kupim enduro motor. Prema mojoj visini i kilazi koji enduro i do koliko kubika bi ste mi vi preporucili da kupim. Kupio bih polovan i budzet mi je do 500eura. Hvala unapred! P.S. Do sad sam imao iskustva samo u voznji skutera od 50 i 125 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 3, 2017 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Da, drndaj klinca od 15 godina. Jako zanimljivo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sire287 0 Napisano Octobar 3, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u svakom slucaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 13, 2017 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Probaj prvo tomose apn, atx ctx, ganjaj po brdima fok steknes rutinu, sta ce ti veliki enduro da te sredi ko av srbiju.Послато са CUBOT_NOTE_S уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...