Pablo 1967 Napisano Jun 10, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji znaju engleski http://www.citadelmotorsports.com/productDetails_detPrice.asp?ProductDetailID=1018 Ukratko, stvarcica kosta oko 200$ i montira se na felnu ispod gume, ali celim obimom felne i to sa unutrasnje strane - da bi merilo pritisak vazduha. Radio vezom javlja malom uredjaju koji se nakaci negde na komandnu tablu i pokazuje pritisak vazduha u gumama. Interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 11, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Samo 200$???!!! Kupi 20 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorxt 25 Napisano Jun 11, 2005 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi 7-8 komada primio sam platu. nego vidi ono sto smo pricali za spajanje lanca i raspitaj se za disk moto-data Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 11, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan i ja bi 7-8 komada primio sam platu. nego vidi ono sto smo pricali za spajanje lanca i raspitaj se za disk moto-data Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 18, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim digitalni merac koji radi bez baterija. Ima mali generator i kondenzator. Pritisak gume zaokrece generator, a kondenzator sacuva podatak o pritisku nekoliko sekundi. Kontrola sedmicno. Taj od $200 bi me isprepadao svojim porukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...