Thaedass 797 Napisano Avgust 29, 2017 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Drug iz ekipe prodaje svoj motor radi kupovine novijeg, a posto je rec o stvarno dobrom primerku hocu da ga oglasim ovde. Motor je redovno odrzavan po knjizi, zimi je skadisten u sobi, koliko je kod njega mislim da je kisu video dva puta.. Na satu 52k km i ima tendenciju da se poveca posto se motor skoro svakodnevno vozi. Registrovan je do 04.2018. i prenos je obavezan. Cena 3.700 € 3.700 € Link ka oglasu: https://www.polovniautomobili.com/motori/10764851/suzuki-gsxr-1000 Kontakt: 060/314-11-99 Nikola 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Uùu ala je leeep... Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Avgust 29, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz lep motor i korektna cena. Jedino mu ulje fali Šalim se, vidi se da motor nije upaljen... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Septembar 7, 2017 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno dobar, zato sam ga i oglasio ovde Motor od opreme na sebi ima: - MRA vizir - Hel 2-line race pancirna creva - kratko svetlo ksenon H7 4300K, dugo OSRAM Night Breaker H4 - slajdere za bocne oklope - Race ADA auspuh - LED zmigavce - pokazivac stepena prenosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Septembar 22, 2017 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Up! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Decembar 29, 2017 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Up! https://www.polovniautomobili.com/motori/10764851/suzuki-gsxr-1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Piske 37 Napisano Decembar 30, 2017 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Gsxf 750f suzuki v strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor. Srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 31, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan HOCU JA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17203 Napisano Januar 3, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2390 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo sam zainteresovan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Januar 4, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan И тата би сине 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Januar 5, 2018 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam, da ne koristim motor u toku cele godine vec bi odavno bio kod mene. Bilo bi stvarno steta ovo (pro)terati po snegu i bljakavici Za sve sto vas interesuje ili se razmisljate o kupovini, slobodno nazovite Nikolu pa porazgovarajte - koliko znam jos nikoga nije ujeo P.S.: u slucaju da je nedostupan ili vam odbije poziv, verovatno je van drzave posto radi kao vozac pa povremeno mora i preko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 797 Napisano Februar 22, 2018 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor danas prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...