Darko SB 391 Napisano Decembar 11, 2017 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Biker-Boy said: Svi mi imamo po malo Janka u krvi, ja bi menjao motor svake godine, ima toliko puno motora a zivot je samo jedan, a sve bi da ih probam i izvozam Stvarno, ja teram 20-ti po redu, da ne pisem na zid u garazu zabrojao bih se, neki uvek zaboravim.. Al rekoh necu vise. Sledeci samo nov. U jednom momentu sam imao 5 na mom imenu, u sup kad odem po nove tablice a u onu knjigu svaki 5 broj moj heheheh, sramotaa Sta sam para dao drzavi za porez i ostale zajebancije cccccc to me najvise boli.. Nek je sa srecom prodaja i polako sada.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Darko SB je napisao: Stvarno, ja teram 20-ti po redu, da ne pisem na zid u garazu zabrojao bih se, neki uvek zaboravim.. Al rekoh necu vise. Sledeci samo nov. U jednom momentu sam imao 5 na mom imenu, u sup kad odem po nove tablice a u onu knjigu svaki 5 broj moj heheheh, sramotaa Sta sam para dao drzavi za porez i ostale zajebancije cccccc to me najvise boli.. Nek je sa srecom prodaja i polako sada.. brate moj sve sam probo sve sam prepiso na sebe sve dotero u stanje da me ne zeza novi gazda na svakom sam puko ,,,no draz svega toga je da vozis nesto sto jos nisam vozio 14 komada sam promenio za 7 godina sad je stvarno dosta???? i DEM NA ONAJ VIRAGO ,,,IMO SAM 535 AL 1100 nisam....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 11, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Darko SB je napisao: Stvarno, ja teram 20-ti po redu, da ne pisem na zid u garazu zabrojao bih se, neki uvek zaboravim.. Al rekoh necu vise. Sledeci samo nov. U jednom momentu sam imao 5 na mom imenu, u sup kad odem po nove tablice a u onu knjigu svaki 5 broj moj heheheh, sramotaa Sta sam para dao drzavi za porez i ostale zajebancije cccccc to me najvise boli.. Nek je sa srecom prodaja i polako sada.. pre 28 minuta, Biker-Boy je napisao: Svi mi imamo po malo Janka u krvi, ja bi menjao motor svake godine, ima toliko puno motora a zivot je samo jedan, a sve bi da ih probam i izvozam Srecno Janko u novim moto kupovinama, ona Yamaha super izgleda biker boy hvala na razumevanju ...zivot je jedan a nije sve u parama ima nesto i u nesto novome ....a to sam sve probo...hvala na podrzci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...