rolex2 1 Napisano Jul 27, 2017 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ... imam jedan problem ... u toku voznje motora danas tri cetri puta sam davao gas do daske znaci do kraja sa stisnutim kvacilom znaci u blokadu obrtaji zbog ljudi koji su mogli da me zveknu jer ne gledaju kad idu u rikverc nakon zadnjeg da kazem turiranja mi je motor promenio zvuk nekako kao da se gusi i izgubio snagu i nakon jedno 5km se ugasio taman ispred kuce i nije hteo da upali nakon gasenja ... sta bi moglo biti u pitanju da promeni zvuk ali bas je promeio i izgubio snagu ? Takodje,da napomenem da je potrebno da se promeni ulje i filter pa da nije nesto zbog toga ? Yamaha fzr 500cc je u pitanju... Hvala puno unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 27, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Prvo da popravis sirenu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 28, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Proveri struju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...