Mario 151 Napisano Jul 18, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ1 Fazer 2009 48500 km ABS NGK Iridium svecice Galfer kocione plocice Scottoiler Akrapovic Garaziran Nosac kofera + kofer Cena 5600 Eur Mario 060 312 8 312 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Jul 26, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5300 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Avgust 1, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 5100 Eur Moze zamena za Alfu Romeo 159 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Avgust 4, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Avgust 16, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4800eur 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Septembar 11, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4700E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 11, 2017 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao ovakvog fazera samo 2007 godiste. Prodavao pre 3 godine. Od opreme nije vise moglo da se stavi. 3 givi kofera, povisen vizir, udobnjije sediste, grejaci rucica... Motor bio da sednes i na put oko sveta. Malo nekih ponuda bilo, i na kraju ode za nesto ispod 5000k e. Bio nekoliko meseci na oglasima. Ne znam zasto nisu ljudi vise zainteresovani za ovaj motor. Vrhunska masina u sport-touring klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Septembar 18, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 18, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2017 at 9:42, Don_Jefta je napisao: Imao ovakvog fazera samo 2007 godiste. Prodavao pre 3 godine. Od opreme nije vise moglo da se stavi. 3 givi kofera, povisen vizir, udobnjije sediste, grejaci rucica... Motor bio da sednes i na put oko sveta. Malo nekih ponuda bilo, i na kraju ode za nesto ispod 5000k e. Bio nekoliko meseci na oglasima. Ne znam zasto nisu ljudi vise zainteresovani za ovaj motor. Vrhunska masina u sport-touring klasi. Pa ne smeju da sednu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je ruzan. Stari model Fazera 1000 deloje mnogo normalnije od ove SF spodobe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako kolega. FZ1S od 2006 godine, je pelep motor, uzivo izgleda perfektno. Taj motor ima, a uporedivsi ga sa Fazerom 1000 od 2001-2005, par manjih nedostataka po meni a to su veca potrosnja, narocito u gradu...drugo taj motor je manji, kraci od prethodne generacije Fazera sto moze da bude problem visim ljudima. Ostalo je jako slicno kao kod Gen 1, mozda je ovaj jos upravljiviji i ima bolji odziv na gas, mada je sve to jako jako dobro i kod Gen 1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 25, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i gledao ovaj motor. Izuzetan primerak. Dobro očuvan, Srce mi je ostalo tamo. Meni je Fz1S vrhunac kako jedan sport turing motor treba da izgleda. Jedini razlog zbog čega nije već kod mene jeste taj što nije komforan za suvozača. I tu ga FZS1000 šije. Sve ostalo na stranu novijeg modela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Dejan Nešković said: Bio sam i gledao ovaj motor. Izuzetan primerak. Dobro očuvan, Srce mi je ostalo tamo. Meni je Fz1S vrhunac kako jedan sport turing motor treba da izgleda. Jedini razlog zbog čega nije već kod mene jeste taj što nije komforan za suvozača. I tu ga FZS1000 šije. Sve ostalo na stranu novijeg modela. Ja sam udobnost suvozaca na svom fazeru resio preradom sedista. Kod Bobana. Rekao sam mu da napravi sa sto vise "mesa". Mogu ti reci da je devojka imala samo reci hvale za udobnost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 25, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Don_Jefta je napisao: Ja sam udobnost suvozaca na svom fazeru resio preradom sedista. Kod Bobana. Rekao sam mu da napravi sa sto vise "mesa". Mogu ti reci da je devojka imala samo reci hvale za udobnost. Nije stvar udobnosti već prostora. Kada njena kolena dođu meni na rebra, nekako nije prijatan položaj za duže ture. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Septembar 25, 2017 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao bas tih problema. Moja visina 180 njena 165. Nikakv problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste problem i na starom i na novom modelu.Neko drugi motori su mnogo bolji po tom pitanju. Ali to nije tema ovog oglasa.Ovaj motor je odličan za određenu namenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 27, 2017 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan fajzera vozim dugo i nebih ga menjao ni za jedan drugi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Octobar 3, 2017 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se. Ko hoće na duge ture sa suvozačem neka gleda neki putni enduro. Fazer je za solo putovanja i asfalt savršen! Ja svoj ne menjam jer realno ne vidim na šta drugo bi u sport touring klasi mogao da pređem a da mi pruži više. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 4, 2017 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan imao sam fabrička sedišta na fz1 08 god., nikad problem sa 2up............nebitno da li je krug oko Avale ili 4000km po Alpima............... P.S. ne mogu da ga prežalim............stvarno dobar motor............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Octobar 19, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 4700E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Decembar 20, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Decembar 20, 2017 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A je li bilo nekih konkretnih ponuda do sada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 151 Napisano Decembar 20, 2017 Iceman, 173 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo neke zamene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Januar 2, 2018 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Svaki sport turing motor moze da se potera zesce po krivinama, a i da se ide na put od vise hiljada kilometara. Pitanje je afiniteta ko prednost daje performansama a ko udobnosti. Ipak, nikada necu razumeti da se pljuje neki tip motora u oglasima, i coveku kvari prodaja, kad vec postoji podforum za diskusije o pojedinim modelima motora. Vecina ljudi koji su posedovali ovaj motor za njega ima samo reci hvale. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...