Nikola_bns 15 Napisano April 11, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vec poceli da planirate gde cete mozda ici za 1.maj? Ja razmisljam da odem motorom do Deliblatske pescare(Pesak) tamo je svake godine ludnica.Ljudi koliko ti volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano April 12, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste vec poceli da planirate gde cete mozda ici za 1.maj? Ja razmisljam da odem motorom do Deliblatske pescare(Pesak) tamo je svake godine ludnica.Ljudi koliko ti volja. I u Sremskoj Mitrovici ima ljudi koliko ti volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano April 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ako sve bude kako sam planiro eto mene u Bainoj basti,Tari ina peruccu u obilazak prijatelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano April 12, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Na akciji dobrovoljnog davanja krvi, a posve videćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 12, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan 1-og u BG na dobrovoljnom davanju krvi, a naredna 3 dana u S. Mitrovici na skupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano April 13, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno na Kosmaju kao i svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 13, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nije bio na Cer-u ne zna sta je 1 maj. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano April 13, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan planiram jednu malo duzu voznju po vojvodini ako bude lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 14, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 1. maja je naša akcija davanja krvi i baš se radujem što ću videti dosta ljudi sa foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 14, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Karneval u Budvi do sad prijavljeno oko 3.000 ucesnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 14, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Iz mitrovice na davanje krvi pa odma nazad u SM. U cetvrtak ce poceti okupljanje motorista u mitrovici, kamp ce biti otvoren, muzika gruva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Sportski centar Surcin, kao i svake godine pecanje, satori, voznja po sumi, jednom recju. priruda mnooogoo dooobrooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Karneval u Budvi do sad prijavljeno oko 3.000 ucesnika Ovo zvuci primamljivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano April 23, 2008 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Na akciju davanje krvi i druzenje sa forumasima,posle nemam pojma gde cu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Utorak 29.04. - Abrum u Petrovcu Srijeda 30.04. - Abrum u Budvi Cetvrtak 01.05. - Abrum u budvanskim hotelima, smotra mazoretki i duvackih orkestara, prvo u Petrovcu, pa u Budvi Petak 02.05. - Defile mazoretki od slovenske plaze do starog grada, oko 22:30 otvaranje karnevala i predstavljanje pojedinih karnevalskih grupa iz inostranstva Subota 03.05. - Karnevalska povorka koja startuje kod slovenske plaze (19:00 casova) i ide setalistem do starog grada (glavna bina kod Emporia). Poslije karnevala pocinje ,,proljecna noc pod maskama'' (u pojedinim lokalima popust za maskirane osobe) Nedjelja 04.05. - Mala karnevalska povorka (djecija) od hotela Budva do starog grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 29, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sta je abrum ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ah, da, nije svako sa primorija... Abrum bi znacilo nesto kao zurka povodom pozivanja na glavnu zurku Abrum je poziv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas negde oko 6 sati nadjem se sa drustvom i sta cemo, reko ajmo do NS na pice . Stigli tamo, najeli se i napili, vec poceo da pada mrak, a i stina kisica i reko aj polako da krenemo kuci. Tako dok sam se vracao,negde do Beske je padala kisa, a posle toga malo pada pa malo stane. Jebo me NS, kad sam isao na sajam takodje sam pokisao, kad god odem u NS uvek pokisnem :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...