Jump to content

Moto Zajednica

I mi prase za trku( krku) imamo.

Recommended Posts

• Drug član, 1779 postova

U  nedelju 13.04 ja i AKI  pecemo prase jer nam u goste dolaze cuveni BJB bajkeri na celu sa Paukem , Vladamirem,Ribolovcem,Izijem,Doesenom 1i ostalom ekipom sa susreta na GRZI.Koristimo ovu priliku da pozovemo sve koji su raspolozni za druzenje.Okupljanje je oko 11h na trgu vojske kod pekare ''TRG''.Nakon toga pravimo jednu obilaznu voznjicu po gradu i okolini do Niske banje a kad bude peceno prase nastavljmo druzenje s njim na izletistu kraj Nisa na 1000 m nad visine.kontakt tel.o637710 269 pit ili 063 8087355 aki.

DOBRODOSLI!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Xexe,jedva cekam ;D ;D ;D

P.S. Naljutice se Aca Pn sto i njega niste imenovali,on je sada majstor Aca,a znate kakvi su majstori ;)

• Super heavyweight, 641 postova
  • Motocikl: BMW F700 GS

P.S. Naljutice se Aca Pn sto i njega niste imenovali,on je sada majstor Aca,a znate kakvi su majstori ;)

Majstore Aco, imenujemo te za specijalnog gosta " bliskoistocne " turneje zvane "I mi prase za trku imamo"  :D

Pauke, spremaj sokocalo i kaci mu bisage za nedelju  ;D

auuu prasence se okrece,,,pa vama ni 5 praseta nece biti dovoljno da zadovolji dolazak mnogobrojnih bjb vozaca,,,,, ;D ;D ;D

Sto vise to bolje ;)

auuu prasence se okrece,,,pa vama ni 5 praseta nece biti dovoljno da zadovolji dolazak mnogobrojnih bjb vozaca,,,,, ;D ;D ;D

Umalo da zaboravim pa Svilajnac nije na kraj sveta ionako stalno pominjes prasence ....aj sad da te vidimo 8)

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom  ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak  :D

Hmmm...ekipa koja je od pocetka godine svaki vikend na drumu razmislja o destinaciji za nedelju. Ova tema je, a nema veze sa prasetom  ;D , interesantna tako da ce biti stavljena na razmatranje. Ako nas primate, nas se obicno okupi desetak. Jedini problem je sto ne volimo auto put a putevima koje volimo bi do vas stigli verovatno u ponedeljak  :D

Fala bogu da vas primamo ,zbog vas ce da pomerimo termin okupljanja ako ste zainteresovani samo mi potvrdite dolazak da pojacamo sa jos jednim prasetom.Nije problem za spavanje ja imam ednu praznu kucu sa 6 kreveta resto ce nadjemo neki pomocni ,znaci samo je potrebna dobra volja.

• Zainteresovan, 953 postova

Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan. Posto se moj dragi pasa (koga necu ovde da imenujem) nije ponudio da preveze ni svastiku a ni mene do Nis, tesko da cu moci da pomognem u ukanjanju posmrtnih ostataka tog mrtvog deteta svinje.

Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan. Posto se moj dragi pasa (koga necu ovde da imenujem) nije ponudio da preveze ni svastiku a ni mene do Nis, tesko da cu moci da pomognem u ukanjanju posmrtnih ostataka tog mrtvog deteta svinje.

I

Imas ti i onaj crni audi pa dodji sa njim do Nisa a odatle ceti nadjemo nekog sa urala prikolicara da te voza okolo

• Svrati ponekad, 274 postova

sad ne treba lupati glavu gdje cemo u nedelju,jedino da ponesemo koje prase sa nama ako nas bude u veliko broju

sad ne treba lupati glavu gdje cemo u nedelju,jedino da ponesemo koje prase sa nama ako nas bude u veliko broju

Ako nas bude preko pedeset "koljemo" po gradu jos nesto  ;D

Bila bi mi posebna cast da dodje ekipa iz Bijeljine samo kazite koliko vas dolazi da znamo .Ovde vazi na 10 bajkera 1 prase ,mada kad ste vi u pitanju neznam  mozda mora menjamo normative :D;)

• Vlasnik sajta, 5371 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Moz' da se desi da dodjem i ja, posto cu za vikend u KS kod mojih. :)

Nego, gledate prognozu? Najavljuju kisu za Nedelju, pogotovo u Jugoistocnoj Srbiji... Nije da je to problem, ali moze da pokvari dogadjaj.

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Eee pa kad ste vec navalili...dolazim! Posto je Aki napravio extra fotkicu ptretpostavljam da je Pit bio majstor za dekoraciju i mogu Vam reci da necu moci da odolim.

• Svrati ponekad, 274 postova

Moz' da se desi da dodjem i ja, posto cu za vikend u KS kod mojih. :)

Nego, gledate prognozu? Najavljuju kisu za Nedelju, pogotovo u Jugoistocnoj Srbiji... Nije da je to problem, ali moze da pokvari dogadjaj.

ja ne vidim kisu u petak subotu i nedelju

• Enduraš, 6382 postova
  • Motocikl: CRF300L

Majstore Aco, imenujemo te za specijalnog gosta " bliskoistocne " turneje zvane "I mi prase za trku imamo"  :D

Pauke, spremaj sokocalo i kaci mu bisage za nedelju  ;D

UUU kakva cast, sad ne mogu da se izvlacim, moram da dodjem makar sneg padao :)

prase  :D

Pokrijte ga musemom da ga ne napljuju musice do nedelje :P Ponecu ja pastetu za svaki slucaj :P ;D ;D

Nije to to prase , ono nase za trku se pece u nedelju oko 10h tako da ce u 13h kada izadje iz Pitove pekare da bude vruce a u kombinaciji sa hladnim pivom ... leeeeleee ... ;D

Evo ga nase prase za trku :

;D ;D ;D

post-165-12878995601196_thumb.jpg

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Vladamirov "nastup" u nedelju je pod velikim znakom pitanja posto mu je FZR neregistrovan(istekla registracija) a R1 jos nije registrovan....

Imas ti i onaj crni audi pa dodji sa njim do Nisa ...

Vladamire cekam te u Pojate i do Nisa ces imati motorizovanu pratnju ko onomad od Grze do Paracina ... :D

crni AUDI sa motorizovanom pratnjom ... mislice Nislije da je dosao predsednik republike , ima da zaustave saobracaj da mi prodjemo ... ;D ;D ;D

Bili smo danas ja i Pit do izletista i mogu vam reci da je situacija vrlo zajebana sto se puta do tamo tice a sve to zbog kise koja vec nekoliko dana pada . Izletiste je u eko-etno stilu i lepo je uredjeno cak i za visednevno kampovanje, ima sve sto je potrebno i ekoloski je perfektno cisto. Pored izletista se nalazi jezerce i vodopad koji se u njega uliva. Problem je u tome sto je na vecoj nadmorskoj visini a deo puta od oko 2-3 km nema asfalta pa je tesko kada pada kisa izaci cak i sa hard enduro motociklima. Zbog svih tih uslova ovu lepoticu prirode ostavljamo za neki suncaniji vikend a u nedelju 13.04. (bez obzira na vremenske uslove) samo menjamo marsutu. Pravimo voznjicu do Niske Banje , zatim Sicevo,obilazak znamenitosti, voznja po okolini i na kraju naravo prase, pivce i sve sto ide uz to. ;)

Dobrodosli drugari

Evo par slika izletista i dela  neasfaltiranog puta do njega :

post-165-12878995645036_thumb.jpg

post-165-12878995646492_thumb.jpg

post-165-12878995647991_thumb.jpg

post-165-12878995649485_thumb.jpg

post-165-1287899566658_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja