Jump to content

Moto Zajednica

Piaggio X8-400ie 2006, 1499e

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Piaggio X8-400ie 2006, 20.600km  1499e, malo bolje slike su na polovniautomobili.com sajtu...

227.jpg

226.jpg

224.jpg

225.jpg

223.jpg

Mehanički odličan, nema nikakvih poteškoća, radjen full servis kod Dareta Satelisa, sve možete videti u temi : https://forum.bjbike...8-400-ie/page-2 .

Estetski ima par nedostataka, vizir je načet i mora da se sredi sajla bravice sedišta, (posedujem bravicu), i još par detalja (npr. nalepnice). Potrošnja je oko 4,0-4,1lit/100km po gradu i  4-5lit/100km na auto-putu u zavisnosti od putne brzine   :jee1:  i opterećenja. Gume skoro nove.  Sve što ste želeli da znate o ovom komadu, možete pitati Dareta, ili mene   ;) , verovatno Dare zna jedno 3-put bolje! 

Cena je 1499e još 24h. Može zamena za manji gradski autić uz doplatu, a za keš mogu i da sačekam za jedan deo novca ako nekome baš i  ''nije momenat''.

Za neupućene ili neobaveštene : agregat je 1cil. 399ccm, 34bhp, bez problema obilazi sve teškaše na svim kategorijama puteva, bez obzira na njihovu brzinu kretanja. 194cm/140kg vozač (čitaj JA) mu ne smeta!

P.S. Izvinjavam se što sam potpuni antitalenat za slikanje, scooter se može videti u bilo koje doba dana, Novi Beograd i okolina! Viber, pm, sms. Mogu i da ''navratim'' na kafu...

063/8710700

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Scooter se može videti kod Dareta Satelisa u servisu, zato što nisam u Srbiji. Viber i sms rade... ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja