Djole Rs 294 Napisano Mart 15, 2017 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ko da bitno...lep motor u zdravlje da se vozis...prelaze i preko 100000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki_zx6r_lover 5 Napisano Mart 15, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki Zx6R Prijavi odgovor kao problematičan Ko da bitno...lep motor u zdravlje da se vozis...prelaze i preko 100000kmHvala druze punoo!!!I tebe u zdravlju da sluzii masina i mnogo predjenih kilometara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Mart 15, 2017 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Јел може слика држача за телефон? Планирам на моју деветку да монтирам сличан... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislavparacin 2 Napisano Mart 15, 2017 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Јел може слика држача за телефон? Планирам на моју деветку да монтирам сличан...Cisto radi informacije..Ima tih drzaca na aliexpressu.Ram mount mislim da sam kucao kad sam ih nasao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki_zx6r_lover 5 Napisano Mart 16, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki Zx6R Prijavi odgovor kao problematičan Јел може слика држача за телефон? Планирам на моју деветку да монтирам сличан...Moze naravno druze, samo popodne ce biti slike jer sam na poslu radim...Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mopedas 7 Napisano Mart 17, 2017 U prolazu, 30 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Bez motorcikla trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model se pravio do 2008 godine i ako se ne varam posle 2003 nosi oznaku zzr, U svakom slucaju lep primerak nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawasaki_zx6r_lover 5 Napisano Mart 18, 2017 U prolazu, 19 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki Zx6R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model se pravio do 2008 godine i ako se ne varam posle 2003 nosi oznaku zzr, U svakom slucaju lep primerak nema staDa tako je, nosi oznaku zzr600...Godina 2005... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...