ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam na svom TDM-u montirao korman od 4 tx modela, ovaj moj fabrički od 3vd-a mi neće više trebati tako da je na prodaj, zajedno sa fabričkim tegićima, prihvatima i šarafima. Ako nekom treba za neki projekat ili slično... Sa slika se vidi da je farba na kormanu malo ofucana, ali ko želi može ga fino ispeskariti i ofarbati. Korman nije kriv niti ima bilo kakva druga fizička oštećenja osim te lošije farbe... Cena je 10 evra za komplet. 0603171985 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo da je sa Super Tenere, TDM nikada fabricki nije imao precku. Ovaj bi trebalo da da jos bolji polozaj sedenja ma 3VDu jer sam ja dok sam ga vozio imao i fabricki i ovaj i moram priznati da je ovaj bolji. A cena je dzaba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Korman rezervisan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Mart 3, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da sam video ranije dao bih ti pumpu za korman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam video ranije dao bih ti pumpu za korman Da sam ja znao da tebi treba pa da sam ti javio...Kolega iznad se prvi javio da kupi korman za neki projekat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Mart 3, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dacu mu ja za dz fabricki koji sam ispravljao cevurdom pa neka nastavi projekat,ako je ovaj stvarno od ST Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 3, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Milsim da se kolega neće složiti sa tim... Ja, realno, ne znam da li je od ST korman... bio je na ovom mom TDM-u kad sam ga uzeo i deluje mi da je fabrički jer se sve rupe za komande poklapaju i tegići i sve se uklapa u picabocu od TDM-a... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Mart 3, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jao cuti samoubicu se s'ledja,pre pet dana sam uzeo cevurdu i ispravljao ga,stajao mi bez veze... nije to to i opet fali precka pa sam hteo variti,one na srafove bas nisu ni lepe niti fiksiraju 100%,Imam kao tvoj (4cn ali isti kao 4tx) ali imam i 194cm pa mi treba malo siri + taj original + precka jaooo,jos kod Janka sam ga snimao,jbg vise srece drugi put. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Mart 3, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne prihvatam ispravljano cevurdom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Mart 3, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne prihvatam ispravljano cevurdom Ma nije ispravljan cevurdom,odakle ti to,original samo nema precku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne prihvatam ispravljano cevurdom Ma nije ispravljan cevurdom,odakle ti to,original samo nema precku. Sam si reko "Dacu mu ja za dz fabricki koji sam ispravljao cevurdom pa neka nastavi projekat,ako je ovaj stvarno od ST " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15228 Napisano Mart 4, 2017 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se kolega,sorry za off oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije greda, nego ni ja nisam razumeo da li je OK korman ili nije. Generalno da nije ispravljan uzeo bih ga ja na poklon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 4, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Korman iz oglasa je poslat kolegi feelgod... @ bdada, dogovaraj se sa kolegom feelgod oko kormana kad njemu stigne pa možda nešto istrgujete... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Korman iz oglasa je poslat kolegi feelgod... @ bdada, dogovaraj se sa kolegom feelgod oko kormana kad njemu stigne pa možda nešto istrgujete... brate ode moj tdm danas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Mart 4, 2017 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Korman iz oglasa je poslat kolegi feelgod... @ bdada, dogovaraj se sa kolegom feelgod oko kormana kad njemu stigne pa možda nešto istrgujete... brate ode moj tdm danas... Znaci zajebo se jos neko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...