sashac 8204 Napisano Februar 19, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prelep akvarijum,da ne opisujem vidite sami.Ima iza stena 3pregrade za filtriranje vode.Uglovi daju fenomenalan vizuelni dozivljaj.250 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8220 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se bas najbolje ali verujem da je uzivo jos lepsi. Ne znam da ista moze da tako oplemeni neki prostor kao lep akvarijum. Nekad sam se bavio akvaristikom, onako amaterski, par akvarijuma od kojih je najveci imao stotinak litara i taj fazon sa tri pregrade pozadi. Ljudi zaziru od velikih akvarijuma ali istina je da sto je veci akvarijum to manje posla oko njega...naravno - ako se ne pretrpa ribicama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 19, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Toliko sam se načistio onih algi po staklu da mi je se sve to smučilo i na kraju sam za neku smešnu cifru poklonio svu opremu sa akvarijumom. Ali sto kaže kolega dragan, kad je sredjen zaista izgleda prelepo u prostoriji, dođje mi da probam ponovo Verzonden vanaf mijn airbus 380 met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8220 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Zelena alga voli direktno svetlo, pa ako pozicioniraš akvarijum blizu prozora onda si im učinio uslugu... Opet, par vrednih algara može da pomogne Ja sam moj akvarijum čistio jednom u pola godine (filter - samo gornji sloj), a 1/3 vode sam menjao povremeno, recimo dva puta mesečno i tom prilikom malo protrljam prednje staklo onim grebastim sundjerom za kuhinju. Kažu da posmatranje ribica u akv. direktno utiče na smanjivanje stresa tj. ima opuštajući efekat. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 20, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj akvarijum nikad nije imao alge.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 21, 2017 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan ... Kažu da posmatranje ribica u akv. direktno utiče na smanjivanje stresa tj. ima opuštajući efekat. To je tačno, ali kažu i da posmatranje ribica van akvarijuma direktno utiče na povećanje stresa tj. ima nadražujući efekat. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 22, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ... Kažu da posmatranje ribica u akv. direktno utiče na smanjivanje stresa tj. ima opuštajući efekat. To je tačno, ali kažu i da posmatranje ribica van akvarijuma direktno utiče na povećanje stresa tj. ima nadražujući efekat. od toga sam stradooo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 100 evrica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 6, 2017 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Koje su dimenzije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 6, 2017 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Visina 50,sirina 52,dubina 48 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Avgust 7, 2017 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nista, mislio sam da je veci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...