Mr.Cawi 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DL650 VStrom - 2008, ili Kawasaki Z 1000 - 2008? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2616 Napisano Februar 2, 2017 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas za Stom-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Cawi 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sam čuo, hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Februar 2, 2017 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vstrom i enduro teško da imaju veze jedan s drugim ...ALI... mene mi se najviše sviđa staaaari zavet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Februar 2, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan vstrom i enduro teško da imaju veze jedan s drugim ...ALI... mene mi se najviše sviđa staaaari zavet... Poprilicno 2 razlicita motora, ne znam ni kako bih ih poredio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo od osnovnog da počnemo, koliko si visok i kuda planiraš to da voziš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Cawi 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo, koji je isplatljiviji, u smislu delova, potrosnje.. Kontam da kawa trosi vise, jaci je logicno.. Vozio sam z750, i na to bih se rado vratio, mozda u obliku z1000, ali bih voleo da probam stroma, zbog off road voznje ili neke duze voznje po i van drzave.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Malo šta tu ima da bude različito, što se tiše potrošnih djelova najveću će ti razliku praviti gume, ostalo ne može napraviti razliku od 50€ na godišnjem nivou, naravno bez kvarova, koji bi na ta dva motora trebali da budu rjetkost. Dodaj na to i razliku registracije. Potrošnja zavisi, ako voziš Z 1000 istom brzinom kao VStroma, trošit će ti isto kao VStrom, ako ga voziš brže, ubrzavaš jače, trošit će više. Strom ti je bolji za putovanja, nije za neki ozbiljniji off, ali za razliku od Z1000, ne prepadne se kad vidi makadam ili malo livade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Februar 2, 2017 Andragog, 5041 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan V-strom 1000... i jare i pare ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Cawi 0 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam nesto i kontao.. Hvala, na sugestijama.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Februar 2, 2017 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan NACKED je pobedio! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako volis brzu I agresivniju voznju Z1000 ali samo na asfaltu, pak ako volis da malo blejis I usto da sidjes sa asfalta onda Strom 1000. Kako rekose I jare I pare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Cawi 0 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto vise razmisljam, sve vise kontam da je najbolja varijanta, posedovati oba motora, s tim da je to za sad ne izvodljivo.. Jako mi se svidja z 1000, a sa druge strane prakticniji mi je strom.. Nisam pametan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Februar 3, 2017 Andragog, 5041 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces putovat dalje, narocito sa dve osobe onda Strom1000, ako neces onda z1000. I Strom nema sta da trazi van asfalta, isto kao i mnogi motori, takozvani enduro. Z1000 je mali motocikl, Strom je autobus za njega. U sustini oba motora su odlicna... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 3, 2017 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijep video. Evo jos jedan. http://youtu.be/XkwQ6EjLdMQ?t=243 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Februar 3, 2017 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde razmisli ti još malo. Možda ti se svidi i Harley. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 3, 2017 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dosada ljudima čini čuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Cawi 0 Napisano Februar 3, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: GsxR 750 Prijavi odgovor kao problematičan A Boga mi, ima i vrlo "korisnih" saveta, komentara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...