acatacat 1 Napisano Januar 28, 2017 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Nov sam ovde i planiram ove godine da se ponovim nekim motorom. Posto me vise privlace enduro-cross motori a ne trkalice razmisljam u tom pravcu da kupim neki KTM ( lc4 620 on mi je zapao za oko, Honda cbf450, Suzuki RMX 450) Posto me najvise privlace zvukovi na tim motorima jer su to ipak masine i jaci su zanima me da li postoji mogucnost da se odradi neki auspuh na sprint apollo 250 i da li je to pametno raditi da dobijem neki jak zvuk ( budi ljude iz sna ).. tipa ovako Molim bez glupih odgovora.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio Apollo, imao sam Sprint Off-Road 50 i Sprint Prince 250, ali moja preporuka ti je da cuvas za nesto bolje, nije ni sprint los za pocetak ali zasitice te brzo, bar je mene, a onda dolaze muke oko prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Januar 31, 2017 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Možeš. Skini top sa auspuha i teraj tako, na cevku da kažem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Januar 31, 2017 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Može biti neki zanimljiv kinez na sajmu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...