Laki TC 14 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam ovog momka zove se Vule, deluje mi krajnje korektno. Opravljao je pre motore za čamce za Rodu, čini mi se, a sada radi motore i skutere. Nalazi se u NS iza Betanije. Moj drug je bio da mu menja rolnice na skuteru i još neke stvari i kaže da je zadovoljan i cenom i uslugom. Jel zna neko nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wlj 10 Napisano Jun 11, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj motor nosio kod Vukasina i mogu da kazem da je decko na mestu i korektan,a i zna posao... Ne znam za iskustva drugih,ali bi voleo da cujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da bio sam kod njega. i cini mi se kao ok. majstor i kao covek. voli da lepo objasni sta i kako treba, nije neki nadrkan i nabusit kao vecina majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr_gubi 7 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Bgd Motocikl: R1100S Prijavi odgovor kao problematičan Ok momak i ja sam bio kod njega nekom nesretnom prilikom i ispao je i vise nego OK! Promenijo mi je lezajeve u prednjem tocku i distancer za nekih 30e ( sasvim korektno ) . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Jul 15, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Polagali zajedno,s tim sto sam ja polozio a on nije nje he he .Skroz je ok a vidim i da zna znanje,teracu i ja svoju ladju najverovatnije kod njega na servis.Zahvaljujuci njemu saznao sam da u stvari vozim Hondu a ne Piaggio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio po motor koji je bio kod Vuleta (remont prednje viljuške,zamena pločica).I tako dođem ja po motor i imam šta i da vidim:moj motor KOMPLETNO OPRAN,a lanac i lančanik OČIŠĆEN i PODMAZAN.Zaključite sami ja neću ništa više da kažem ;D ;D ;D ;D TOPLA PREPORUKA iz ličnog iskustva stvarno korektan i pedantan majstor koji zna posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ok momak i ja sam bio kod njega nekom nesretnom prilikom i ispao je i vise nego OK! Promenijo mi je lezajeve u prednjem tocku i distancer za nekih 30e ( sasvim korektno ) . . . Pa koliko bi trebalo da bude menjanje lezajeva??????? Doduse ne kapiram sta je distancer???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 30, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ok momak i ja sam bio kod njega nekom nesretnom prilikom i ispao je i vise nego OK! Promenijo mi je lezajeve u prednjem tocku i distancer za nekih 30e ( sasvim korektno ) . . . jel to sa sve lezajevima,ruka za to ti 10e,bar kod mene to ti posao od 15minuta,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 30, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ok momak i ja sam bio kod njega nekom nesretnom prilikom i ispao je i vise nego OK! Promenijo mi je lezajeve u prednjem tocku i distancer za nekih 30e ( sasvim korektno ) . . . jel to sa sve lezajevima,ruka za to ti 10e,bar kod mene to ti posao od 15minuta,, Pa to i ja kontam Boklicu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VojaGSXF 0 Napisano Avgust 11, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za vuleta. Idem odma da ga zovem jer mi treba nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmanger 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,jel ima neko broj od Vuleta? Jel se zna jel radi kawasaki masine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,jel ima neko broj od Vuleta? Jel se zna jel radi kawasaki masine? ljudi -smanjite malo sa utiscima -inspektor je on line Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Maj 9, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradjen servis na Kawi zx6r kod Vuleta! Servis za preporuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Vule uradio servis zamenio lezajeve na kormanu podmazao sajle motor me docekao opran lanac sredjen i podmazan.Decko je krajnje ozbiljan i korektan.Svaka preporuka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Jul 9, 2011 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj, ili barem tacnu adresu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 9, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Vule 063/809-7889 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.M 1 Napisano Februar 18, 2012 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znali neko da li Vule radi kineze ? Redovan servis je u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLL 3 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ovde video pozitivne kritike, odvezao sam motor u pomenuti servis. Danas sam ga preuzeo, u pitanju je suzuki gs500, stelovanje karburatora i zamena semeringa na prednjim amortizerima. Zadvovoljan sam kako je covek uradio, jos nije pravio problem da me saceka kasnije uvece zbog posla, uglavnom imam problem da bilo sta uradim posle 17h. Cena je isto ok. Mogu slobodno da preporucim servis, verovatno cu tamo ici i sledeci put kad nesto zatreba. Vidim da ima dosta motora koji cekaju, tako da posla ne fali, ali ne skodi jos malo hvale Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 9, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Zakazano za sutra... To be continued... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Posla mu definitivno ne fali, pa se zato izgleda izbezobrazio. Uz dve proste recenice mi je juce uzeo skuter i rekao da ce se javiti. Danas mi je samo pustio poruku da mogu da dodjem po skuter. Ja dosao, on mi kaze nista nisam uradio. Nije mogao da otsrafi sraf zato sto je jako stegnut Hebo sam ti majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Jul 11, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A da ti je polomio sraf pokusavajuci da ga odvrne isto bi mu spominjao uzu i siru rodbinu... bolje je ovako... i ja bih isto postupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, sad mi samo reci kako bi postupio da si na mom mestu. Kupio sam polovan skuter koji hocu da sredim ali majstor po preporuci nece da servisira. Da idem kod nekog priucenog ili da ga bacim i kupim drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Jul 11, 2012 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posla mu definitivno ne fali, pa se zato izgleda izbezobrazio. Uz dve proste recenice mi je juce uzeo skuter i rekao da ce se javiti. Danas mi je samo pustio poruku da mogu da dodjem po skuter. Ja dosao, on mi kaze nista nisam uradio. Nije mogao da otsrafi sraf zato sto je jako stegnut Hebo sam ti majstora... Ja sam imao isti problem al na polurasklopljenom motoru i na kraju sam ja odvrno šraf kod njega u radionici.Tako mi i treba kad nemam vremena da sam radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 12, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem...Jedan šraf muči majstora?? kakav je to majstor...pa svaki šraf mora da se odvrne pod rukama dobrog majstora...(postoje razni odvrtač sprejevi, kuckanja, grejanja itd itd...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Jul 12, 2012 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma veliko mu hvala... Nasao sam garazu sa alatom, uradio sve sam, ustedeo novac i naucio nesto novo. A pri tom sam radio daleko pedantnije nego sto sam mogao da ocekujem od bilo kog servisera. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...