lordvax 76 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne gume za Hondu Shadow Aero 750. Nije neka velika frka, ali bih voleo da ih zamenim ove sezone. Zadnja 160/80-15, mada moze i 170/80-15, Tube Type, 74s Prednja 120/90-17, Tube Type, 64s Mogu polovne (mladje) ili nove (mogu i starijeg DOT-a, ali ne starijeg od par god.) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 28, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moju Hondu Spirit 1100 kupio na predlog drugara (koristi ih na Viragu 750) Heidenau gume kod Branislava iz Backe Palanke, Altes.doo.Prednja 110/90-19 kostala 10.400 sa postarinomZadnja 170/80-15 kostala 14.600 sa postarinomDobio garanciju 2 godine na njih, inace najjeftiniji je sa gumama i korektan momak.A sto se tice guma po pitanju voznje, fenomenalne su, na kisi dobro drze u krivinama, lako se koci sa njima, i jako su mekane gume, trose se, sto je dokaz dobrog kvaliteta. Drugar i ja smo ih bas testirali prosle godine na Transfaragasanu i Transalpini po kisi i magli i odlicno se pokazale. A takodje drugar iz Rumenke ih koristi na Africi Twin 750. Ukoliko se odlucis evo ti kontakt tel. : 021/754-504 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Januar 28, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru. Ja sam razmisljao o Hidenau gumama, a posto idem za Backu Palanku bar jednom nedeljno, nije mi problem da odem i vidim. Sajt firme koja ih prodaje vise nije u funkciji (Altes), a vec par dana zovem i niko se ne javlja... Nadam se da cu nahvatati nekog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 28, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Adresa je Stevana Hatale, koliko vidim po racunima a i na google-u. Imas te gume i u NS-u i u BG-u ali su za po 3.000 skuplje, Moto Land prodavnica je letos pravila akciju na Michelin gume, znam da je drugar za CBR FireBlade platio obe gume oko 210 evra, Ali navodno se Michelin sad proizvodi u Srbiji....ali nisam siguran u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru. Ja sam razmisljao o Hidenau gumama, a posto idem za Backu Palanku bar jednom nedeljno, nije mi problem da odem i vidim. Sajt firme koja ih prodaje vise nije u funkciji (Altes), a vec par dana zovem i niko se ne javlja... Nadam se da cu nahvatati nekog... Sajt trenutno nije u funkciji ali uskoro će ponovo biti Nazovi na ovaj broj mobilnog iz mog potpisa da se dogovorimo kad budeš dolazio u BP i da pogledaš gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Januar 29, 2017 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno. Cujemo se svakako i pre nego sto budem dolazio za BP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 29, 2017 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru. Ja sam razmisljao o Hidenau gumama, a posto idem za Backu Palanku bar jednom nedeljno, nije mi problem da odem i vidim. Sajt firme koja ih prodaje vise nije u funkciji (Altes), a vec par dana zovem i niko se ne javlja... Nadam se da cu nahvatati nekog... Sajt trenutno nije u funkciji ali uskoro će ponovo biti Nazovi na ovaj broj mobilnog iz mog potpisa da se dogovorimo kad budeš dolazio u BP i da pogledaš gume. Taman sam se zabrinuo da ne radis vise, suza iz oka krenula Cucemo se sledece sezone sigurno, uzeo sam FJR-a pa ce mi trebati gume a koliko vidim i Draki ce ti se opet javiti, menja motor i on Veliki pozdrav Bane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 29, 2017 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru. Ja sam razmisljao o Hidenau gumama, a posto idem za Backu Palanku bar jednom nedeljno, nije mi problem da odem i vidim. Sajt firme koja ih prodaje vise nije u funkciji (Altes), a vec par dana zovem i niko se ne javlja... Nadam se da cu nahvatati nekog... Sajt trenutno nije u funkciji ali uskoro će ponovo biti Nazovi na ovaj broj mobilnog iz mog potpisa da se dogovorimo kad budeš dolazio u BP i da pogledaš gume. Taman sam se zabrinuo da ne radis vise, suza iz oka krenula Cucemo se sledece sezone sigurno, uzeo sam FJR-a pa ce mi trebati gume a koliko vidim i Draki ce ti se opet javiti, menja motor i on Veliki pozdrav Bane! Radim i dalje ovo sa sajtom je tehničke prirode i biće rešeno uskoro. trenutno nemem neki izbor guma, zima je nema vožnje i slabo ide prodaja ali uskoro kreće prvi uvoz ,a uskoro će i vožnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...