pc-monika 14 Napisano Decembar 22, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Trazim, magnet za Kawasaki GPz 500s iz 1990-te godine, odgovara i sa mladjih i sa starijih, i sa Kle 500, EN500, ER 500 itd. javite u pp ili na viber 00387 65 904 826, Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Decembar 22, 2016 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Magnet kao magnet odgovara ali ne odgovaraju reperi,to ti mora prepraviti neko,meni je prepravio Sale iz Trstenika i uzeo oko nekih 30-35e A ako vec kupujes,gledaj da kupis onaj magnet koji ima onaj prsten unutra,koji stiti da se one plocice ne bi odlepile.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 23, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Magnet kao magnet odgovara ali ne odgovaraju reperi,to ti mora prepraviti neko,meni je prepravio Sale iz Trstenika i uzeo oko nekih 30-35e A ako vec kupujes,gledaj da kupis onaj magnet koji ima onaj prsten unutra,koji stiti da se one plocice ne bi odlepile.. Upravo to je i boljka na magnetu starijeg tipa GPZ500s >1993 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi od zzr-a 600,on ti je najbolje resenje pa navari repere kod saleta i vecno.fabricka mana..izadje te 100-130 eura.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 24, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj "Havarisani"clana on meni prodao navaren prosle zime,sve ok.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pc-monika 14 Napisano Decembar 25, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Najblizi Laktasi Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan hvala momci, tako nesto sam i nacuo, najbolje prepravljati, al ga rjesiti, ili naci mladji zatvoreni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...