nikola_bb 19 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me kakve su so kvalitet jakne Highway od Louis. Konkretno ova jakna: https://www.louis.de/en/artikel/highway-1-jacket-leather-jacket/207274?list=248180203 Treba mi jakna koja bi mogao da nosim i svakodnevno i onako za niz grada na motor. Imam druga ISX koja je all season tako da imam varijante kad vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 27 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Motocikl: vog2 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Brate ja je uzeo extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Decembar 12, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, bio sam i uzeo i ja. Za cena je super jakna Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa okači neku sliku kakvi su sa veličinama, tj. jesi ubo pravu veličinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3315 Napisano Decembar 30, 2016 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li Louis negde da se kupi kod nas, ili online poručujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...