peratrap 787 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan predstoji mi nabavka novih guma pa me interesuje dali neko ima iskustva sa ovim relativno novim gumama ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Novembar 13, 2016 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Odlične, ja sam prezadovoljan. Evo ti link sa poredjenjem raznih modela: https://m.youtube.com/watch?v=EzcgeHLZMvw&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 14, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Novembar 29, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan metzeler stigao samo jos lepo vreme da dodje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1379 Napisano Novembar 30, 2016 Vinyl rider, 832 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam u nekoj moto reviji, bio uporedni test i stavljaju ih daleko ispred Miselin PR4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Decembar 1, 2016 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan vozio sam i Miselin pr3 sa kojim sam bio prezadovoljan a i Miselin pr4 sa kojim bas i nisam bio pa sam zato i promenio firmu pa videcemo dogodine rezultate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...