Spajk 828 Napisano Novembar 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj sto,astal drveni Pre 8 god ga uzeh zajedno sa stolicama ali sam ga vrlo slabo koristio,sad je visak i smeta,stolice sam poklonio a njega prodajem...zaboravio sam koje je drvo u pitanju,platio sam ga tada skupo..i to sam zaboravio koliko..jbg godine... sad ga prodajem za 5 crvenih i fiksno je.. normalna velicina je za 4 stolice a kad se rasklopi staje 6... 065 645 66 68 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 2, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dimenzije gornje ploče? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 2, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan 120x80 kad je normalan a kad nije izmericu sutra kolika je ploca koja se ubacuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 2, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video naslov, prvo sam pomislio da je neki stari drveni, pa da je zgodan za garazu da se na njemu radi. Ovako - nista . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Novembar 2, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Lisice,niko ti ne brani da ga stavis u garazu... ploca sa kojom se prosiruje stol je 40cm,tada je 160x80,normala je 120x80... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...