gixxer750/94 755 Napisano Octobar 28, 2016 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva su iskustva sa ovom jaknom,jer su to dva razlicita modela ili jedan isti posto mi preko telefona radnik iz barela rece da je to isti djavo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2740 Napisano Octobar 29, 2016 Drug član, 2111 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Je je uzeo polovnu od kolege iz Rudaca, proletos. Presao u njoj CG, Albaniju Grcku, Bugarsku I Rumuniju I cello leto ovde. Moja je troslojna. Ispod spoljnjeg sloja ima sloj za kisu koji se skida. A ispod njega ima I sloj "termo". koji se normalno skida I moze da se namesti bez "kisnog". Ima dobre luftere I dzepove. A mogu I rukave da skinem. Nije vruce u njoj na 35. Lako se pere. Zadovoljan. Nisam ti neki maneken al evo ti jedna fotke sa izvora Vardara: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 755 Napisano Octobar 29, 2016 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas gledao neku mesh al mi knap im li jos negde osim u barelu da neko prodaje ovu marku,jakna je lepo uradjena ali su protektori bas tanki -mislim na smook loop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...